Hermannstadt – Botosani ponturi pariuri 19.04.2024

hermannstadt botoșani ponturi pariuri

Hermannstadt are prima sansa vineri seara in partida de pe teren propriu cu FC Botosani, moldovenii avand un sezon foarte slab. Meciul se disputa cu incepere de la ora 17.30 si va conta pentru etapa a 5-a din Superliga playout.

ore
minute
secunde

Hermannstadt

Dupa 4 runde scurse ijn playout a reusit sa urce pe locul 7 in clasament care ii asigura prezenta la barajul pentru Conference League.

Hermannstad are 27 de puncte, la egalitate cu urmatoarele doua clasate UTA Arad si Otelul Galati, iar U Cluj are unul singur in minus.

Terenul propriu a fost un avantaj considerabil in acest sezon pentru trupa pregatita de Marius Maldarasanu, care a castigat 40 de puncte acasa din totalul de 50 contabilizate.

In playout a castigat doua partide, cu Dinamo si UTA Arad, a pierdut la Voluntari si a remizat acasa cu U Cluj.

Botosani

Dupa victoria reusita runda trecuta cu FCU Craiova a parasit in sfarsit ultima pozitie a clasamentului, oltenii au deschis scorul, dar gazdele au marcat de 4 ori in repriza secunda.

Moldovenii au doua victorii in playout, 2-1 cu Poli Iasi si 4-1 cu FCU Craiova, ambele reusite acasa.

Echipa lui Bogdan Andone are un singur punct obtinut in precedentele 6 deplasari, capitol la care nu stat deloc bine nici in sezonul regular, o victorie, 4 remize si 10 esecuri inregistrate afara.

Oaspetii au 6 goluri incasate in cele 4 jocuri din playout, 4 fiind primite in deplasare, 3-0 la U Cluj si 1-0 la UTA Arad.

Echipe probabile

Hermannstadt

Football Field
Cabuz
Butean
Bejan
Stoica
Oprut
Balaure
Murgia
Jipao
Stoica
Negut
Paraschiv

Botosani

Football Field
Ducan
Benzar
Miron
Sadiku
Tiganasu
Gabriel
Filip
Dican
Florescu
Lopez
Ofosu

Istoric confruntări directe

In sezonul regular Hermannstadt a castigat jocul de acasa, 2-0, in timp ce in deplasare sibienii au obtinut o remiza, 2-2.

Hermannstadt - Botosani ponturi pariuri

Hermannstadt - Botosani
Argument Pronostic
Botosani a reusit in sfarsit sa paraseasca ultima pozitie a clasamentului, dar are acelasi numar de puncte cu FCU Craiova, lanterna rosie, iar deplasarile nu sunt deloc punctul sau forte.

Moldovenii vin dupa 4 infrangeri consecutive in deplasare, in ultimele 3 fara gol marcat, iar in playout au suferit infrangeri in ambele jocuri de afara.

Hermannstadt a fost puternica stagiunea actuala in propriul fief, 40 de puncte din totalul de 50 contabilizate in sezonul regular, un singur esec suferit acasa.

Sibienii au castigat si partida retur disputata pe teren propriu, 2-0, sunt mari sanse sa bifeze inca un succes tinand cont de forma echipei si de avantajul terenului propriu.
Pronostic: 
victorie Hermannstadt
Cota: 
2.00

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *