Koln – Union Berlin ponturi pariuri 11.05.2024

koln union berlin ponturi pariuri

Bundesliga continuă în acest weekend, mai sunt de disputat doar două etape, iar lupta pentru evitarea retrogradării este aprigă, duelul cel mai important disputându-se între Koln și Union Berlin.

Partida se va disputa pe RheinEnergieStadion din Cologne, începând cu ora 16:30.

Urmăriți avancronica partidei și pronosticul propus pentru acest joc la casa de pariuri Fortuna!

ore
minute
secunde

Koln

Koln este o echipă de tradiție în Bundesliga, dar care în acest sezon nu s-a ridicat deloc la așteptările pe care le au suporterii, cu două etape rămase de disputat, doar o minune îi mai poate salva de la retrogradarea directă.

După cele 32 de etape disputate au adunat 24 de puncte, cu doar 24 goluri marcate (cea mai slabă ofensivă) și 54 încasate, fiind penultimii în clasament, la 5 puncte de un loc de baraj și la 6 de salvarea directă.

Nu au pierdut în ultimele 2 etape, remizând de fiecare dată, 1-1 cu Mainz și 0-0 etapa trecută cu Freiburg.

La capitolul absenți îi vom nominaliza pe Dietz, Kilian și Selke, toți accidentați.

Union Berlin

După ce sezonul trecut au încheiat pe poziția a 4-a și au participat în grupele Ligii Campionilor, Union Berlin a dezamăgit profund în acest sezon, creșterea numărului de partide pe care le-au avut de disputat punând grav amprenta asupra evoluțiilor pe care jucătorii le-au avut în campionat.

Sunt în pericol să se situeze pe loc de baraj la finalul sezonului, pentru că după cele 32 de runde disputate au adunat 30 de puncte, cu 29 goluri marcate și 54 încasate, fiind cu doar 1 punct peste Mainz, echipa de pe poziția a 16-a, dar care are un parcurs foarte bun în ultimele meciuri.

Au 6 runde consecutive în care nu au câștigat în campionat, iar în ultimele 3 au o înfrângere 1-5 acasă cu Bayern, o remiză 0-0 cu Monchengladbach și o nouă înfrângere etapa trecută, spectaculoasă, 3-4 acasă cu Bochum.

Doar Busk va fi indisponibil pentru acest joc, fiind accidentat.

Echipe probabile

Koln

Football Field
Schwabe
Schmitz
Hubers
Chabot
Finkgrafe
Maina
Martel
Kainz
Huseinbasic
Thielmann
Adamyan

Union Berlin

Football Field
Ronnow
Leite
Doekhi
Vogt
Juranovic
Khedira
Tousart
Gosens
Schafer
Volland
Hollerbach

Istoric confruntări directe

În tur, Union Berlin s-a impus cu 2-0, prin reușitele din repriza a 2-a ale lui Hollebach și Fofana.

Union Berlin are 7 partide directe disputate în fața celor de la Koln, în care nu au pierdut, adunând în acest interval 5 victorii și 2 remize.

Koln - Union Berlin ponturi pariuri

Tipster: Paul0722
Procentaj: 33.3% win
Câștigate: 10/30
Unități: -936
Koln - Union Berlin
Argument Pronostic
Koln mai are doar șanse matematice să prindă un loc de baraj, cu doar două etape de disputat are un dezavantaj de 5 puncte față de Mainz, iar de la acest joc își doresc maxim, o victorie pe care o așteaptă de 5 etape.

Union Berlin poate parafa salvarea de la retrogradare și un sezon foarte slab, mult sub așteptări, dacă câștigă acest joc, altfel, e posibil să ajungă pe loc de baraj, acolo unde nu o să fie deloc ușor.

Consider că vom avea parte de un meci echilibrat, cel puțin la început echipele nu vor risca foarte mult, dar victoria este foarte importantă pentru ambele formații, rămânând de văzut cum vor reacționa jucătorii la o așa presiune.
Pronostic: 
Pauză sau final X!
Cota: 
1.70

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *