Lens – Clermont ponturi pariuri 20.04.2024

lens clermont ponturi pariuri

Lens nu a intampinat probleme deosebite in precedentele 4 intalniri cu ultima clasata din Franta Ligue 1, Clermont. Cele doua echipe se infrunta sambata seara de la ora 22.00 pe Alan Virginius.

ore
minute
secunde

Lens

Un sezon ceva mai slab decat precedentul in care a terminat pe locul secund, de acesta data etapa a 30-a o goaeseste pe pozitia a 6-a cu 43 de puncte.

Racing a pierdut in ultima etapa surprinzator pe terenul lui Metz, 2-1, ajungand la a 10-a infrangere stagionala, dar si la al 4-lea joc la rand fara victorie.

Aceste rezultate au departat-o de podium, trupa pregatita de Franck Haise sta totusi bine in partidele de acasa, mai ales ca nu sunt probleme importante de efectiv.

Elye Wahi (7), Florian Sotoca (6), Wesley Said (6) sunt cei mai buni marcatori ai formatiei gazda.

Salis Abdul Samed si Jimmy Cabot vor absenta din cauza problemelor medicale, dar este apt atacantul Elye Wahi care a inscris de 3 ori in ultimele 5 jocuri de acasa.

Clermont

Ocupa ultima pozitie a clasamentului in Franta Ligue 1 si pastreaza sanse infime de a se salva de la retrogradare cumuland doar 22 de puncte in 29 de etape.

Clermont a dat ceva sperante fanilor sai in ultima perioada in care a remizat de doua ori, cu PSG si Montpellier, a pierdut acasa cu Toulouse si a castigat contra lui Le Havre.

Oaspetii au cel mai slab atac al competitiei cu 21 de goluri marcate, o medie de 0.60 inscrise in deplasare si 1.60 primite.

Muhammed-Cham Saracevic (5), Shamar Nicholson (4) si Grejohn Kyei (2) sunt cei mai buni marcatori, primul avand si 4 pase decisive.

Maximiliano Caufriez,  Allevinah, Adam Mabrouk, Cheick Oumar Konate si Maxime Gonalons sunt accidentati si nu vor evolua.

Echipe probabile

Lens

Football Field
Samba
Gradit
Danso
Medina
Aguilar
Diouf
El Aynaoui
Frankowski
Totoca
da Costa
Wahi

Clermont

Football Field
Diaw
Zafane
Matsima
Pelmard
Borges
Keita
Gastien
Boutobba
Cham
Rashani
Alan Virginius

Istoric confruntări directe

Lens a castigat anterioarele 4 meciuri directe, in tur reusind sa se impuna 3-0, iar acasa a pierdut o singura data in fata lui Clermont in 13 partide disputate.

Lens - Clermont ponturi pariuri

Lens - Clermont
Argument Pronostic
Gazdele au avut un sezon ceva mai slab fata de precedentul in care au terminat pe locul secund, dar inca pot prinde chiar si o pozitie de Champions League.

Lens nu trebuie insa sa rateze punctele de pe teren propriu, runda viitoare va evolua pe terenul lui Marseille, una dintre urmaritoarele sale, cu atat mai importanta este o victorie in acest joc.

Clermont este deja retrogradata, are 6 puncte de recuperat, teoretic inca se poate, dar practic sansele sale sunt infime pentru a realiza acest obiectiv.

Racing a castigat precedentele 4 intalniri directe fara a intampina mari probleme, in anterioarele doua a marcat de 7 ori fara a primi gol.

Acest bilant spune destul de multe despre diferenta de valoare dintre cele doua formatii, ma astept la un nou succes al gazdelor, dar si la o dominare categorica.
Pronostic: 
Lens castiga meciul, va inscrie peste 1.5 goluri & va avea peste 3.5 cornere
Cota: 
2.15

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *