Lille – Aston Villa ponturi pariuri 18.04.2024

lille aston villa ponturi pariuri

Mansa retur a sferturilor de finala Europa Conference League dintre Lille si Aston Villa va avea loc joi, 18 aprilie, de la ora 19:45, pe „Stade Pierre-Mauroy”. 

In prima mansa de la Birmingham, englezii s-au impus cu scorul de 2-1 si, astfel, pornesc cu prima sansa la calificare.

ore
minute
secunde

AndreiAdi e în formă!

4 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Lille

In optimile Europa Conference League, formatia pregatita de Paulo Fonseca a dat piept cu Sturm Graz, si asa cum era de asteptat biletele pentru sferturile de finala le-a obtinut destul de usor: 0-3 in turul din Austria si 1-1 in returul din Franta.

Lille a adunat 15 meciuri fara infrangere pe „Stade Pierre-Mauroy”, in toate competitiile. Are 11 victorii si patru remize. Les Dogues au castigat 6 dintre ultimele 8 partide, exceptie fiind un 2-2 cu Rennes, in campionat, si 1-1 cu Sturm Graz, in Europa Conference League.

Gratie rezultatelor din campionat, LOSC se afla pe locul al 4-lea in Ligue 1 si tinteste prezenta in grupele Champions League, in sezonul urmator. Spre deosebire de Aston Villa, nu a jucat in weekend, astfel ca, in mod normal, ar trebui sa aiba un plus de prospetime.

Absenti: Angel Gomes, Samuel Umtiti, Andrej Ilic si Rafael Fernandes.

Aston Villa

In optimile Europa Conference League, Aston Villa a dat peste Ajax. Turul de la Amsterdam a fost unul cu multe ocazii de poarta, dar care s-a incheiat 0-0. In schimb, in retur, „leii” din Birmingham si-au respectat statutul de favoriti si s-au calificat in sferturi, dupa o victorie cu 4-0.

Datorita unei bune replici pe are a oferit-o in Premier League, formatia pregatita de Unai Emery are 63 de puncte si ocupa pozitia a patra. Are trei lungimi peste Tottenham, dar are si un meci mai mult disputat.

Spre deosebire de Lille, Aston Villa a jucat in weekend-ul trecut in campionat si a inregistrat un rezultat suprinzator, castigand pe terenul celor de la Arsenal. A fost un succes obtinut cu scorul de 0-2. Leon Bailey si Ollie Watkins au marcat in minutule 84 si 87.

Absenti: Emiliano Buendia, Boubacar Kamara, Tyrone Mings si Jacob Ramsey.

Echipe probabile

Lille

Football Field
Chevalier
Santos
Diakite
Yoro
Ismaily
Zhegrova
Bentaleb
Haraldsson
Andre
Gudmundsson
David

Aston Villa

Football Field
Martinez
Konsa
Torres
Carlos
Digne
Bailey
Luiz
McGinn
Tielemans
Rogers
Watkins

Istoric confruntări directe

In afara partidei din tur, cand englezii s-au impus cu 2-1, cele doua formatii s-au mai intalnit de doua ori in Cupa UEFA Intertoto in 2002. Atunci Lille s-a calificat dupa o victorie si un rezultat de egalitate.

Lille - Aston Villa ponturi pariuri

Tipster: AndreiAdi
Procentaj: 61.8% win
Câștigate: 34/55
Unități: 546
Lille - Aston Villa
Argument Pronostic
Lille nu a mai pierdut pe teren propriu de la finalul lunii noiembrie a anului 2023. De altfel, aceasta este si singura infrangere suferita in fata propriilor suporteri in stagiunea 2023-2024.

De partea opusa, Aston Villa traverseaza un progres continuu de cand a fost preluata de Unai Emery. Managerul iberic are multa experienta europeana si ii poate conduce pe "leii" din Birmingham catre trofeul Conference League. In plus, Aston Villa are o singura infrangere in 2024 in deplasare in 10 meciuri, cu Manchester City (4-1).

In duelul din turul sferturilor de finala, am avut parte de goluri in ambele porti si fiecare echipa a incasat cel putin un cartonas.

Astfel, cu ajutorul functiei SuperPariuri de la agentia de pariuri online Superbet vom miza pe varianta "Ambele echipe marcheaza & fiecare echipa va avea peste 0.5 cartonase"
Pronostic: 
Ambele echipe marcheaza & fiecare echipa va avea peste 0.5 cartonase
Cota: 
2.05

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *