Lille – Lyon ponturi pariuri 06.05.2024

lille lyon ponturi pariuri

Ultima partida programată din cadrul rundei cu numărul 32 din Ligue 1 va avea loc pe Stade Pierre-Mauroy unde Lille o întâlnește pe Lyon de la ora 22:00. Confruntarea va fi transmisă pe Digi Sport 4, Prima Sport 4 și Orange Sport 4.

ore
minute
secunde

Andrew e în formă!

3 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Lille

Elevii lui Paolo Fonseca sunt în pole-position pentru o calificare în Liga Campionilor, au șanse chiar la o participare directa în grupele celei mai importante competiții europene.

Dupa ce a fost eliminată din sferturile Conference League, Lille a reușit sa câștige 2 din ultimele 3 jocuri de campionat și sa rămână la 2 puncte de Brest, ocupanta locului 3. Are 4 victorii în precedentele 5 etape de campionat, ultima oară reușind sa se impună cu 2-1 la Metz.

Adam Ounas, Andrej Ilic, Benjamin Andre si Samuel Umtiti sunt accidentați.

Lyon

Sage este eroul echipei din Lyon care a reușit sa o readucă pe formația franceza de pe ultimele locuri într-o lupta chiar pentru pozițiile de cupa europeana.

Matic&Co au făcut eforturi mari pentru a redresa corabia și nu întâmplător vedem 10 victorii în ultimele 15 etape de campionat, rezultate care au adus-o pe Lyon la 5 puncte de Top Six și numără un meci mai putin disputat fata de Lens. A câștigat ultimul meci de campionat, 3 puncte de moral cu Monaco, scor 3-2.

Nu sunt probleme de lot.

Echipe probabile

LILLE

Football Field
Chevalier
Santos
Diakite
Alexsandro
Ismaily
Gomes
Yazici
Bentaleb
Haraldsson
David
Cabella

LYON

Football Field
Lopes
Mata
O'Brien
Caleta-Car
Maitland-Niles
Caqueret
Matic
Cherki
Nuamah
Lacazette
Benrahma

Istoric confruntări directe

Opt ani au trecut de la ultimul succes al lui Lyon pe terenul lui Lille. O singura victorie au gazdele acasă cu Lyon din 2020 încoace.

Lille - Lyon ponturi pariuri

Tipster: Andrew
Procentaj: 58.3% win
Câștigate: 14/24
Unități: 135
Lille - Lyon
Argument Pronostic
Merg pe formația care domina fotbalul pe Stade Pierre-Mauroy, iar aceea este Lille care nu cred ca poate pierde aceasta confruntare. Aleg un pariu de 1X&2+.

Lille este cea mai buna echipa în jocurile de pe teren propriu din acest sezon, are o singura înfrângere în 15 jocuri, iar aceea a venit anul trecut în toamna.

Nu a pierdut nici măcar în cupele europene, iar asta spune multe despre echipa lui Fonseca. O victorie extrem de importanta acum, astfel ca o văd motivata sa scoată maximul.

Intr-o nota neașteptata, Lyon este în cursa pentru un loc de cupa europeana, dar are nevoie de multa șansă pentru a prinde Top Six.

Elevii lui Sage sunt și în finala Cupei insa vor da piept cu PSG, astfel ca mai mult vor încerca sa obțină ultimul loc de Conference. Totusi, nu o vad capabilă sa câștige prea curând la Lille, insa poate marca.
Pronostic: 
1X&2+
Cota: 
1.60

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *