Liverpool – Tottenham ponturi pariuri 05.05.2024

liverpool tottenham ponturi pariuri

Premier League este în plină desfășurare în aceste zile, mai fiind de disputat 3 etape până la finalul sezonului, iar un meci spectaculos se va disputa între Liverpool și Tottenham.

Partida se va juca pe legendarul stadion Anfield din Liverpool,  începând cu ora 18:30, fiind transmisă de canalele Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Urmăriți avancronica partidei și pronosticul propus pentru acest joc la casa de pariuri Publicwin!

ore
minute
secunde

Liverpool

Liverpool este una din cele mai puternice formații din Anglia, dar și din lume, au numeroase trofee adjudecate, nu au putut duce lupta pentru titlu până la final, iar acum luptă pentru a-i oferi lui Jurgen Klopp o despărțire frumoasă.

După cele 35 de runde disputate au adunat 75 de puncte, cu 77 goluri marcate și 36 încasate, ocupând poziția a 3-a, fără șanse la titlu, după ce în ultimele 5 etape au avut rezultate destul de slabe.

În precedentele 3 runde disputate au o victorie 1-3 la Fulham, o înfrângere 2-0 în derbyul local cu Everton și o remiză, 2-2 pe terenul celor de la West Ham, în etapa precedentă.

La capitolul absenți îi vom nominaliza pe Jota, Matip, Thiago și tânărul Doak.

Tottenham

Tottenham a devenit în acest sezon o echipă spectaculoasă, care oferă meciuri cu ocazii numeroase și goluri marcate, dar inconstanța în rezultate i-a costat enorm, ajungând să se mulțumească cu poziția a 5-a.

Așa cum am menționat, după cele 34 de partide disputate ocupă poziția a 5-a, cu mici șanse la locul 4 ocupat de Aston Villa, adunând 60 de puncte cu 67 goluri marcate și 54 încasate.

Vin după o serie neagră de 3 meciuri în care au fost învinși de Newcastle cu 4-0, Arsenal cu 2-3 și Chelsea runda trecută, scor 2-0, astfel că vor să schimbe acest parcurs.

La capitolul absenți îi vom menționa pe Davies, Forster, Sessegnon, Solomon, Udogie și Werner, iar noi sperăm ca și lui Radu Drăgușin să îi fie acordate câteva minute.

Echipe probabile

Liverpool

Football Field
Alisson
Alexander-Arnold
Konate
van Dijk
Robertson
Szoboszlai
Endo
Mac Allister
Salah
Nunez
Diaz

Tottenham

Football Field
Vicario
Porro
Romero
Drăgușin
van de Ven
Johnson
Bentancur
Maddison
lo Celso
Son
Richarlison

Istoric confruntări directe

În ultimele două meciuri directe disputate, cele două formații și-au împărțit victoriile, Liverpool impunându-se în returul sezonului trecut cu scorul de 4-3, iar Tottenham câștigând în actualul sezon cu scorul de 2-1.

Liverpool - Tottenham ponturi pariuri

Tipster: Paul0722
Procentaj: 31.8% win
Câștigate: 7/22
Unități: -801
Liverpool - Tottenham
Argument Pronostic
Liverpool nu mai are șanse la titlu, iar locul 3 este asigurat, dar vor lupta pentru a-i oferi antrenorului Jurgen Klopp o despărțire frumoasă, fiind și penultimul joc pe teren propriu din acest sezon.

Tottenham are un parcurs foarte slab cu 3 înfrângeri în ultimele 3 partide disputate, locul 5 pare asigurat, dar ei își doresc mai mult, având cu 1 joc și 7 puncte mai puțin decât Aston Villa.

Consider că vom avea parte de un meci spectaculos, cu goluri multe marcate, ambele formații având probleme cu defensiva în acest sezon, dar partea ofensivă este de succens în ambele părți.
Pronostic: 
Victorie Liverpool și ambele echipe marchează!
Cota: 
2.06

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *