Newcastle – Brighton ponturi pariuri 11.05.2024

newcastle brighton ponturi pariuri

Newcastle spera sa termine in primele 6 pozitii, o adevarata performanta tinand cont de problemele avute, dar sambata primeste vizita unei adversare incomode, Brighton&Hove Albion.

Gazdele au prima sansa in meciul care se disputa cu incepere de la ora 17.00 pe St. James Park gratie unei forme de moment foarte buna.

ore
minute
secunde

Lily84 e în formă!

3 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Newcastle

Un sezon destul de complicat in care a platit din plin tribut numeroaselor accidentari, dar in care are sansa pe final de a prinde cel putin o participare in Conference League.

Cotofenele sunt pe locul 6 in Premier League cu 56 de puncte si 3 etape ramase de jucat, Chelsea si Manchester United sunt la doar doua lungimi in spate.

Trupa pregatita de Eddie Howe are 5 victorii in ultimele 7 runde de campionat, de asemenea pe St. James Park nu pierde de 5 jocuri castigand de 4 ori in respectivul interval.

Atacantul Alexander Isak traverseaza la randul sau o perioada excelenta marcand de 8 ori in ultimele 7 jocuri, oferind si o pasa decisiva.

Fabian Schar, Sven Botman, Jamaal Lascelles, Joe Willock, Matt Targett, si Lewis Miley sunt accidentati, in timp ce capitanul Kieran Trippier si portarul Nick Pope au revenit la antrenamente, dar nu vor fi utilizati.

Brighton

La randul sau face un sezon mult sub asteptari, sau cel putin sub nivelul celui precedent, ocupa locul 11 in clasament cu 47 de puncte si tot ce poate spera este sa termine in primele 8 locuri.

Brighton a castigat etapa trecuta acasa contra lui Aston Villa, 1-0, a fost primul sau succes dupa 6 meciuri interval in care a contabilizat 4 infrangeri si doua remize.

In deplasare trupa pregatita de catre Roberto De Zerbi are un bilant destul de slab, 4 victorii, 5 remize si 9 infrangeri, 34 de goluri incasate.

Ofera insa partide spectaculoase afara, 12 din totalul de 18 de jocuri sustinute in deplasare in Premier League au avut peste 2.5 goluri marcate.

Evan Ferguson, Solly March, Jack Hinshelwood, Kaoru Mitoma, James Milner, Tariq Lamptey, Pervis Estupinan, Jan Paul van Hecke si Adam Lallana sunt accidentati.

Echipe probabile

Brighton

Football Field
Dubravka
Livramento
Krafth
Burn
Hall
Longstaff
Guimaraes
Anderson
Gordon
Isak
Barnes

Newcastle

Football Field
Verbruggen
Veltman
Webster
Dunk
Igor
Gilmour
Gross
Buonanotte
Pedro
Adingra
Danny Welbeck

Istoric confruntări directe

Meciul tur a fost castigat de Brighton cu scorul de 3-1, dar va lipsi autorul celor 3 reusite ale pescarusilor, Evan Ferguson.

Newcastle s-a impus in precedentele doua dispute de acasa, 4-1 stagiunea trecuta si 2-1 in urma cu doua sezoane.

Newcastle - Brighton ponturi pariuri

Tipster: Lily84
Procentaj: 54.3% win
Câștigate: 19/35
Unități: 137
Newcastle - Brighton
Argument Pronostic
Brighton plateste in acest sezon tribut numeroaselor accidentari survenite mai ales in randul jucatorilor importanti, dupa un start promitator de campanie finalul o gaseste destul de departe de plutonul fruntas.

Si pe St James Park pescarusii vin cu numeroase nume importante absente, randamentul echipei este afectat in aceste conditii, deplasarile nefiind punctul lor forte, 7 infrangeri in anterioarele 10 jocuri de afara.

Newcastle la randul sau a avut un sezon cu numeroase probleme generate de accidentari, dar lotul mult mai numeros si mai bine echilibrat valoric, plus ca si-a recuperat cativa jucatori importanti o gasesc intr-un moment favorabil.

Cotofenele au 4 victorii in ultimele 5 etape, pe St James Park castigand 4 de ori si bafand o remiza in anterioarele 5 dispute, moralul este unul foarte bun.

Nu trebuie uitat faptul ca trupa pregatita de Eddie Howe are al 4-lea atac din Premier League dupa primele 3 clasate, 78 de goluri marcate nu sunt deloc putine intr-o asemenea competitie, in comparatie Brighton are doar 53 de goluri inscrise.
Pronostic: 
victorie Newcastle
Cota: 
1.60

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *