Salernitana – Monza ponturi pariuri 24.02.2024

salernitana monza ponturi pariuri

Stadio Arechi va gazdui sambata seara cu incepere de la ora 19.00 infruntarea dintre Salernitana si Monza din cadrul etapei a 26-a din Italia Serie A.

ore
minute
secunde

Salernitana

Este ultima clasata in Serie A cu doar 13 puncte cumulate in 25 de etape pastrand sanse firave de a evita retrogradarea mai ales in conditiile in care nu castiga meciurile de acasa.

 

Pentru a realiza acest obiectiv a schimbat antrenorul, Filippo Inzaghi lasandu-i locul lui Fabio Liverani, dar si cu acesta din urma Salernitana a pierdt foarte clar pe terenul lui Inter, 4-0.

 

Cu 51 de goluri primite are a doua cea mai slaba aparare a campionatului, problemele defensive ar putea fi rezolvate  cu revenirea capitanului Federico Fazio,  dar si a fundasul Konstantinos Manolas.

 

Niccolo Pierozzi, Lorenzo Pirola si Norbert Gyomber sunt jucatorii indisponibili. Antonio Candreva (5), Boulaye Dia (4) si Grigoris Kastanos (2) sunt cei mai buni marcatori ai sai.

Monza

Victoria reusita runda precedenta pe teren propriu, 4-2, in fata lui AC Milan pe Brianteo, o mentine intr-o serie de 4 rezultate pozitive, bifand doua remize si doua victorii.

 

Monza ocupa locul 11 in clasament cu 33 de puncte, la 13 avans de zona retrogradarii, poate sta linistita din acest punct de vedere, in acelasi timp cu greu se poate implica in lupta la cupele europene.

 

Trupa pregatita de Raffaele Palladino a pierdut doar doua partide in ultimele 7 deplasari, in ambele inregistrand acelasi scor, 3-0, la Empoli si AC Milan.

 

Papu Gomez are de ispasit o perioada de ani de suspendare, Gianluca Caprari, Patrick Ciurria si Samuele Vignato sunt accidentati.

Echipe probabile

Salernitana

Football Field
Ochoa
Pasalidis
Boateng
Pellegrino
Zanioli
Candreva
Coulibaly
Maggiore
Bradaric
Dia Weissman

Monza

Football Field
Di Gregorio
Izzo
Mari
Carboni
Birindelli
Pessina
Gagliardini
Mota
Colpani
Carboni
Djuric

Istoric confruntări directe

Toate cele 3 partide directe consemnate intre cele doua formatii din Serie A s-au terminat cu acelasi scor, 3-0,  Monza are doua victorii, iar Salernitana una.

Salernitana – Monza ponturi pariuri

Salernitana - Monza
Argument Pronostic
Un duel atractiv, gazdele incearca sa revina in cursa pentru salvarea de la retrogradare, orice pas gresit face extrem de dificila aceasta misiune.

In aceasta incercare disperata Salernitana l-a inlocuit pe Philippo Inzaghi cu Fabio Liverani in functia de antrenor, la primul meci al acestuia echipa sa a suferit un sec 4-0.

Monza in schimb nu are probleme cu retrogradarea, are 13 lungimi avans de aceasta zona, vine dupa un meci exclent in care a dispus 4-2 acasa de AC Milan.

Oaspetii sunt o trupa tare dar care este pretabila la rezultete surpriza, din acest motiv am ales optiunea Creator de pariuri.

Salernitana are o medie de 3.3 goluri marcate in precedentele sale jocuri de acasa, 2.1 fiind media golurilor din precedentele 10 deplasari ale oaspetilor.
Pronostic: 
Peste 1.5 goluri & peste 8.5 cornere
Cota: 
1.95

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *