Caută
Close this search box.

Sheffield United – Liverpool ponturi pariuri 28.02.2021

Sheffield United si Liverpool se intalnesc de la ora 21:15, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 26 de Anglia Premier League. Meciul va avea loc la Sheffield, pe Stadionul „Bramall Lane” si va putea fi urmarit pe programul Eurosport 1.

Sheffield United.

Este lanterna rosie a clasamentului, formatie care probabil se pregateste deja de sezonul de Championship, avand 11 puncte in 25 de runde.

Vine dupa 4 infrangeri in ultimele 5 runde, avand in total 20 de infrangeri, pierzand runda precedenta, 1:0, in deplasare, cu Fulham. Golul cu Fulham a fost luat in minutul 61, de la Lookman, intr-un meci foarte modest facut de oaspeti.

Liverpool.

E in cadere libera in clasamentul din Premier League, fiind doar pe 6, avand 40 de puncte.

Are 4 infrangeri la rand in campionat si mai mult de atat, 4 infrangeri la rand pe teren propriu, fiind intr-o criza in care nu s-a mai regasit de zeci de ani de zile.

Iar ultima infrangere a fost una foarte dureroasa, suferita in fata marei rivale, Everton, scor 2:0, incasand cate 1 gol in ambele reprize.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Sheffield United (3-5-2): Ramsdale; Bryan, Jagielka, Ampadu; Stevens, Fleck, Norwood, Lundstram, Balbock; Sharp, McGoldrick.
Liverpool (4-3-3): Alisson; Robertson, Phillips, Kabak, Alexander-Arnold; Jones, Wijnaldum, Thiago; Mane, Firmino, Salah.

Absenti.

Sheffield United: John Egan (accidentat), Sander Berge (accidentat), Jack O'Connell (accidentat), Jack Robinson (accidentat), Lys Mousset (accidentat), Chris Basham (accidentat).
Liverpool: Joel Matip (accidentat), Virgil van Dijk (accidentat), Joe Gomez (accidentat), James Milner (accidentat), Jordan Henderson (accidentat), Fabinho (accidentat), Diogo Jota (accidentat).

Istoric Confruntări Directe

Liverpool si-a castigat toate cele 3 dueluri directe de la revenirea lui Sheffield United in prima liga, primul meci castigandu-l cu scorul de 1:0, celelalte doua fiind castigate cu 2:0, respectiv 2:1. In tur, Liverpool a castigat cu scorul de 2:1, 1.42 fiind cota la victorie Superbet.

Ponturi pariuri Sheffield United – Liverpool -> Ramses90.

Chiar daca se poate spune ca in campionat e lipsita total de noroc, in Liga Campionilor norocul continua sa stea aproape de Liverpool si astfel acestia pot sa se concentreze exclusiv la acest joc si sa uite pentru 2 ore de meciul de la jumatatea saptamanii viitoare.

Iar cu Sheffield United are la randul ei destui accidentati, Liverpool pare ca va obtine o victorie in acest meci, una care cred ca va veni cu minim 2 goluri marcate, adversarul fiind unul modest, care insa are sanse de a marca, mai ales cu cuplul de fundasi centrali pe care ii are Liverpool.

Liverpool are 3 victorii la rand in fata acestui adversar, ultimele 2 venind cu cate 2 goluri marcate.

Pronostic Sheffield United – Liverpool & Cota: 2 & 2+– 1.61