Caută
Close this search box.

Ucraina – Islanda ponturi pariuri 26.03.2024

ucraina islanda ponturi pariuri

Marti seara de la ora 21.45 reprezentativele de fotbal ale Ucrainei si Islandei se vor duela pentru un loc la EURO 2024. Partida se disputa in Polonia, pe Tarczynski Arena din Wrocław.

ore
minute
secunde

Lily84 e în formă!

4 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Ucraina

A ratat de putin prezenta directa la EURO 2024 terminand pe locul 3 intr-o grupa castigata de Anglia si avand acelasi numar de puncte ca Italia, 14, dar un golaveraj ceva mai slab.

 

Traverseaza o perioada destul de buna cu 4 victorii si o remiza contabilizate in ultimele 5 intalniri directe, iar in ultimul an a pierdut un singur joc, 1-2 in deplasare cu Italia.

 

Ucraina nu a pierdut niciunul din ultimele 9 meciuri pe teren propriu, incluzand aici si jocurile de pe teren neutru, dar considerate acasa, reusind sa nu primeasca gol in 5 din anterioarele 10 jocuri din calitatea de gazda.

 

Jucatorul de la Girona, Viktor Tsygankov, inca nu este refacut, dar are un inlocuitor pe masura: Roman Yaremchuk, care a si marcat in Bosnia.

Islanda

A trecut la scor de Israel in semifinale, 4-1 la final, dar a fost condusa 1-0 si apoi adversara sa a ratat un penalty la 2-1, ulterior Israel ramanand si in inferioritate numerica.

 

Nordicii au sansa de a merge la EURO 2024 dupa un parcurs foarte bun in Nations League, grupa de calificare terminand-o pe locul 4 dupa Portugalia, Slovacia si Luxembourg.

 

Nordicii nu au avut decat 3 victorii in grupa, doua din dubla lu Liechtenstein, respectiv acasa cu Bosnia, a remizat pe teren propriu cu Luxembourg si a pierdut de 6 ori.

 

Principalul atu al islandezilor este atacantul Albert Gudmunsson, de la Genoa, aceasta a reusit o tripla cu Israel, trebuie mentionat ca a fost doar a doua victorie in ultimele 10 deplasari oficiale.

 

Traustason Arnor, Arnor Sigurdsson si Johann Berg Gudmundsson au probleme medicale si au mari sanse sa rateze partida.

Echipe probabile

Ucraina

Football Field
Lunin
Konoplya
Zabarnyi
Matvienko
Mykolenko
Zinchenko
Brazhko
Zubkov
Sudakov
Mudryk
Artem Dovbyk

Islanda

Football Field
Valdimarsson
Palsson
Ingason
Gretarsson
Thorarinsson
Thorsteinsson
Johannesson
Haraldsson
Willumsson
Gudmundsson
Oskarsson

Istoric confruntări directe

Ultimul meci direct intre cele doua reprezentative a avut loc in anul 2017 contand pentru preliminariile World Cup 2018 fiind castigat acasa de islandezi, 2-0.

Ucraina - Islanda ponturi pariuri

Tipster: Lily84
Procentaj: 52.8% win
Câștigate: 19/36
Unități: -50
Ucraina - Islanda
Argument Pronostic
Islanda a trecut la scor de Israel, dar nu fara emotii, adversara ratand un penalty si cateva oportunitati foarte mari de a marca cand scorul era destul de strans, apoi a beneficiat de de un jucator in plus dupa o eliminare in tabara adversa.

Nordicii au suportat destul de bine dominarea adversa, dar Israel in acelasi timp nu a parut capabila de a fi cu adevarat periculoasa, lipsindu-i si cateva piese importante din compartimentul ofensiv.

Ucraina a avut mari emotii in Bosnia fiind condusa de tara gazda, dar si-a demonstrat superioritatea valorica si a obtinut calificarea, a punctat de doua ori in doar 3 minute.

Nationala pregatita de Sergiy Rebrov are 4 victiorii in ultimele 5 partide oficiale, exceptie a facut o remiza cu Italia, un joc in care nu a primit pe final un penalty evident.
Pronostic: 
victorie Ucraina & peste 1.5 goluri marcate in meci
Cota: 
1.88

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *