Caută
Close this search box.

Union Berlin – Hoffenheim ponturi pariuri 28.02.2021

ponturi union berlin vs hoffenheim

Runda a 23-a din Bundesliga le aduce fata in fata pe Union Berlin si Hoffenheim. Confruntarea are loc duminica, pe Stadion An der Alten Försterei, de la ora 14:30. Vor reusi gazdele sa ramana cu toate punctele? VEZI mai jos cateva informatii utile despre acest meci, dar si un pont la o cota de 1.72.

ponturi union berlin vs hoffenheim

Union Berlin.

S-a impus cu 0-1 in etapa precedenta, reusind astfel sa intrerupa o serie negativa de 5 meciuri consecutive fara victorie (3 infrangeri si 2 rezultate de egalitate).

Are o situatie destul de buna in clasament; dupa cele 22 de etape disputate a strans 33 de puncte, fiind la doar 3 puncte de echipa clasata pe ultimul loc european. Pierde foarte greu in Bundesliga; din cele 22 de meciuri jucate a pierdut doar 5.

Christopher Lenz a revenit dupa accidentare si a fost titular in jocul de la Freiburg (a jucat circa 75 de minute). Sunt sanse insemnate ca fundasul german sa fie titular din nou. De asemenea, a revenit si Max Kruse, insa acesta nu a evoluat in runda precedenta.

Hoffenheim.

Este cu moralul la pamant dupa ce la mijlocul saptamanii a fost eliminata din Europa League de Molde.

Kevin Vogt este din nou disponibil; in runda precedenta din Bundesliga a fost suspendat pentru cumul de cartonase galbene. Cu toate acestea, are in continuare foarte multi jucatori indisponibili; nu mai putin de 10 jucatori au sanse mari sa nu evolueze in acest meci.

Andrej Kramaric a intrat de pe banca in ultimele 2 jocuri (cu Werder Bremen si Molde), insa este posibil ca de aceasta data sa fie titular.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Union Berlin (3-5-2): Karius – Friedrich, Knoche, Schlotterbeck – Trimmel, Promel, Andrich, Ingvartsen, Lenz – Bulter, Pohjanpalo.

Hoffenheim (3-4-1-2): Baumann – Vogt, Grillitsch, Richards – Kaderabek, Rudy, Samassekou, Sessegnon – Kramaric – Bebou, Dabbur.

Absenti.

  • Union Berlin: Awoniyi, Becker, Giesselmann, Ujah.
  • Hoffenheim: Belfodil, Stafylidis, Gacinovic, Posch, Skov, Nordtveit, Akpoguma, Geiger, Bicakcic, Hubner.

Istoric Confruntari Directe.

  • Union Berlin s-a impus cu 1-3 in partida din turul campionatului.
  • In precedentele 2 intalniri directe s-au marcat cel putin 4 goluri.

Ponturi pariuri Union Berlin – Hoffenheim – ionel_iulian94.

Pentru ponturi Bundesliga de duminica recomand predictia DNB1 in confruntarea Union Berlin – Hoffenheim.

Pariul zilei de la meciul Union Berlin – Hoffenheim, DNB1, este cotat cu 1.72 de agentia de pariuri sportive online Superbet.

Union Berlin a avut o evolutie foarte buna in runda precedenta si a reusit sa plece cu toate cele 3 puncte de pe Schwarzwald-Stadion, un teren foarte dificil. Pentru a justica aceasta afirmatie tin sa mentionez ca 5 din ultimele 6 echipe care s-au deplasat pe Schwarzwald-Stadion au plecat invinse (printre aceste formatii se regaseste si Dortmund).

Union Berlin are evolutii solide pe propriul teren; din cele 11 meciuri de campionat pe care le-a jucat acasa in acest sezon a pierdut unul singur.

In ceea ce o priveste pe Hoffenheim, formatia vizitatoare traverseaza o perioada destul de nefasta; mai mult, aceasta are multi jucatori importanti indisponibili.

Pronostic Union Berlin – Hoffenheim & Cota: DNB1 – 1.72