Universitatea Craiova – CFR Cluj ponturi pariuri 25.04.2024

univ. craiova cfr cluj ponturi pariuri

Stadionul Ion Oblemenco va gazdui joi seara cu incepere de la ora 21.45 un meci extrem de important pentru configuratia clasamentului in Superliga. In etapa a 6-a din playoff Universitatea Craiova primeste vizita celor de la CFR Cluj. In cazul unui esec ardelenii fiind in mare masura eliminati din cursa pentru locul secund.

ore
minute
secunde

Universitatea Craiova

Victorie din runda precedenta reusita pe terenul lui Sepsi a readus-o pe locul secund in Superliga, dar in mare masura acest loc va depinde de rezultatul partidei de joi seara. 

Oltenii au 34 de puncte, la doua de Farul urmatoarea clasata, dar si un program destul de dificil cu deplasari la Rapid si Constanta.

In playoff a castigat 3 partide cu CFR Cluj, Rapid si Sepsi, a pierdut la FCSB si acasa cu Farul.

Numirea lui Costel Galca in functia de antrenor a fost de bun augur, primul succes dupa 3 infrangeri la rand, doua in Superliga si eliminarea din Cupa Romaniei.

Are ceva probleme de lot pentru aceasta infruntare: Denis Maldonado va absenta 3-4 saptamani, Elvir Koljic are probleme musculare, Alexandru Mitrita este incert, de asemenea Vladimir Screciu urmeaza un program de recuperare.

CFR Cluj

Desi parea sa aiba forta de a lupta pentru titlu in Superliga, nu doar ca a ratat acest obiectiv, dar este in pericol chiar si o participare in cupele europene.

CFR ocupa locul 4 in clasament cu 31 de puncte, are un program nu foarte greu, acasa cu Sepsi, Farul si Rapid, respectiv in deplasare la FCSB.

Dan Petrescu incearca sa reinstaureze disciplina la fosta campioana a Romaniei, moralul trupei sale nu este chiar unul ridicat, dar in lot sunt jucatori experimentati care pot depasi acest moment.

Ardelenii au castigat doar la Rapid in playoff, au remizat cu Sepsi in deplasare suferind infrangeri cu FCSB, Universitatea Craiova si Farul, golaveraj: 7-10.

Daniel Birligea s-a accidentat si va lipsi, marcator a 12 goluri sezonul actual nu va fi recuperat la timp.

Echipe probabile

Univeristatea Craiova

Football Field
Popescu
Vladoiu
Badelji
Zajkov
Ndong
Capatana
Cretu
Bairam
Ivan
Markovic
Soiri

CFR Cluj

Football Field
Sava
Mogos
Boben
Ilie
Manea
Muhar
Keita
Avounou
Deac
Peter Michael
Otele

Istoric confruntări directe

Universitatea Craiova este neinfranta in precedentele 6 partide directe, interval in care a castigat de 3 ori.

In acest campionat oltenii au castigat de doua ori contra ardelenilor, 1-0 acasa si 2-1 in deplasare, bifand si o remiza in Gruia, 1-1.

Universitatea Craiova – CFR Cluj ponturi pariuri

Tipster: Lily84
Procentaj: 0% win
Câștigate: 0/1
Unități: -100
Universitatea Craiova - CFR Cluj
Argument Pronostic
Universitatea Craiova arata foarte bine sub comanda lui Costel Galca, are ritm, reuseste sa comprime bine spatiile in fata defensivei, iar in atac dispune de jucatori creativi.

Pentru o dupa mare perioada CFR se vede nevoita sa fie echipa care risca totul, o remiza sau infrangere la Craiova poate fi sinonima cu eliminarea din cupele europene.

Ardelenii au 3 infrangeri in ultimele 4 jocuri, interval in care au incasat 11 goluri, semn ca nu sunt chiar la cel mai bun nivel, existand destule tensiuni in lot care afecteaza randamentul echipei.

Oltenii in schimb sunt pe val chiar daca le lipsesc doi jucatori importanti: Valentin Screciu si Alexandru Mitrita, au solutii de calitate in atac, iar in defensiva stau foarte bine, fundasi agresivi, combativi.

Va fi foarte greu pentru formatia oaspete sa se impuna pe Ioan Oblemenco, nu este un teren care sa o faca sa se simta confortabil, in plus nu castiga de 6 jocuri in fata Universitatii, care a bifat 5 victorii in anterioarele 6 meciuri directe de acasa.
Pronostic: 
Universitatea Craiova inscrie, sansa dubla 1X & sub 3.5 goluri marcate in meci
Cota: 
2.30

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *