Universitatea Craiova – FCSB ponturi pariuri 06.05.2024

univ. craiova fcsb ponturi pariuri

Luni seara de la ora 21.00 pe Stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Baniei, Universitatea Craiova primeste vizita proaspetei campioane, FCSB. Partida conteaza pentru etapa a 8-a din playoff si este una foarte importanta doar pentru formatia gazda.

ore
minute
secunde

Universitatea Craiova

Spera sa prinda locul secund pe acest final de sezon, se lupta cu CFR Cluj in principal, dar si Farul are sanse la aceasta pozitie.

Oltenii au 37 de puncte cu 3 etape inainte de finalul stagiunii, ardelenii dupa victoria cu Rapid au facut 40, iar marinarii au 35, dar sunt singurii care le infrunta pe celelate doua in meciuri directe.

Costel Galca a obtinut doua victorii in perioada de cand pregateste echipa, ambele in deplasare, 3-1 la Sepsi, respectiv 2-1 cu Rapid, acasa a pierdut 1-0 in fata CFR-ului.

Universitatea nu a castigat in 2024 decat doua partide pe Ion Oblemenco, 2-1 cu Voluntari, respectiv acelasi scor in fata Rapidului.

Alexandru Mitrita a revenit etapa trecuta, s-a accidentat Stefan Bairam inlocuit de Marian Danciu in primul 11, Vladimir Screciu, Juraj Badelj si Elvir Koljic raman accidentati.

FCSB

Si-a asigurat matematic primul titlu din 2015 si pana acum, la vremea respectiva echipa patronata de Gigi Becali era pretatita de Costel Galca, actualul antrenor al oltenilor.

FCSB a facut un campionat excelent, fiind fara dubii echipa mult mai buna, din 3 decembrie 2023 avand un singur esec, 0-4 cu Rapid.

De asemenea trupa pregatita de Elias Charalambous este singura care nu a pierdut in playoff, 5 victorii si doua remize, iar in deplasare intreg sezonul nu a marcat decat in doua jocuri.

Vor fi cateva schimbari in primul 11, Andrei Vlad in va inlocui pe Stefan Tirnovanu, Florinel Coman este accidentat, David Miculescu si Eduard Radaslavescu vor evolua in atac.

Echipe probabile

Univeristatea Craiova

Football Field
Popescu
Capatana
Zajkov
Silva
Bancu
Cretu
Anzor
Houri
Danciu
Ivan
Mitrita

FCSB

Football Field
Vlad
Antwi
Harut
Dawa
Pantaru
Sut
Pandele
Olaru
Radaslavescu
Miculescu
Popescu

Istoric confruntări directe

Universitatea Craiova nu a miscat in acest sezon cu FCSB, campioana castigand toate cele 3 partide, golavarajul de 8-0 spunand totul.

Universitatea Craiova – FCSB ponturi pariuri

Tipster: Lily84
Procentaj: 48.1% win
Câștigate: 13/27
Unități: -225
Universitatea Craiova - FCSB
Argument Pronostic
FCSB este campioana dupa o perioada buna de timp, iar euforia inca nu s-a stins in lotul sau, jucatorii sunt cu gandul la noul sezon, unii, altii la eventuale transferuri foarte profitabile in afara, lucru pe care il gandeste desigur si Gigi Becali.

Cel mai probabil acesta deja a ordonat sa fie menajati jucatorii importanti pe care se poate baza in stagiunea viitoare sau pe care ii poate vinde, FCSB va alinia un 11 diferit fata de cel obisnuit.

Craiova in schimb are mare nevoie de puncte pentru a nu pierde locul secund in favoarea CFR-ului, evolueaza acasa, acolo unde va primi sprijumul publicului anuntat in numar foarte mare.

Costel Galca are cam intreg lotul valid, Alexandru Mitrita a revenit cu pasa de gol etapa trecuta in Giulesti, acesta va evolua in linia meniana alaturi Lyes Houri, un alt jucator aflat intr-o perioada de gratie.
Pronostic: 
victorie Universitatea Craiova
Cota: 
1.80

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *