Valencia – Alaves ponturi pariuri 05.05.2024

valencia alaves ponturi pariuri

Valencia isi continua cursa catre Conference League si spera sa obtina cele 3 puncte duminica seara in meciul contra lui Alaves. Intalnirea are loc cu incepere de la ora 19.30 pe Mestalla si va conta pentru etapa a 34-a din Spania LaLiga.

ore
minute
secunde

Valencia

Abordeaza aceasta partida dupa doua infrangeri consecutive in campionatul spaniol, 1-2 acasa cu Betis si 4-2 runda trecuta pe Nou Camp, doua jocuri in care a incasat cel putin doua goluri, asta dupa ce legase 3 fara a primi vreunul.

Liliecii sunt pe locul 8 in clasament cu 47 de puncte, la doua de Betis care ocupa ultima pozitie de cupa europeana, insa Villarreal vine tare din spate si daca va castiga la Getafe se anunta un final de sezon palpitant.

Terenul propriu a fost principalul sau punct forte, 29 de puncte cucerite si a doua defensiva acasa dupa Real Madrid, echipa pe care a si infrant-o pe Mestalla, singurul esec in campionat al liderului.

A reusit sa nu incaseze gol in 5 din anterioarele 10 jocuri de acasa, interval in care a incasat 0.7 goluri.

Hugo Duro este cel mai bun marcator al sau cu 13 reusite urmat de Pepelu (6) si Javier Guerra (4).

Problema mare pentru Ruben Baraja va fi absenta lui Giorgio Mamardashvili, eliminat cu Barcelona, iar Mouctar Diakhaby și Jose Gaya sunt accidentati.

Alaves

Se poate soune ca este cu sacii in caruta nemaifiind in lupta pentru evitarea retrogradarii, etapa a 34-a o gaeseste pe locul 12 cu 38 de puncte, 12 avans de zona periculoasa.

Alaves vine pe Mestalla dupa doua victorii care i-au securizat viitoarul in LaLiga, ambele obtinute acasa, 2-0 cu Atletico Madrid si 3-0 cu Celta Vigo.

In deplasare vine insa dupa 3 infrangeri si o remiza, meciuri in care nu a marcat, nimic surprinzator tinand cont de faptul ca are a 4-a cea mai slaba ofensiva a intrecerii interne.

Din lotul deplasat de Garcia Plaza pentru aceasta infruntare va lipsi Aleksandar Sedlar, revin insa Abdel Aqbar si Rafa Marin.

Echipe probabile

Valencia

Football Field
Domenech
Foulquier
Ozkacar
Mosquera
Vazquez
onzalez
Guerra
Pepelu
Lopez
Almeida
Hugo Duro

Alaves

Football Field
Sivera
Garosabel
Guevara
Duarte
Lopez
Benavidez
Blanco
Guridi
Sola
Omorodion
Rioja

Istoric confruntări directe

Valencia domina autoritar bilantul infruntarilor directe castigand 16 partide din totalul de 28 disputate contra lui Alaves, aceasta are 6 victorii, 6 meciuri au fost remiza, golaveraj 45-25 in favoarea liliecilor.

Pe Mestalla statistica este de asemenea favorabila gazdelor cu 10 victorii, doua remize si doua infrangeri, golaveraj: 30-10.

Valencia – Alaves ponturi pariuri

Tipster: Lily84
Procentaj: 48% win
Câștigate: 12/25
Unități: -230
Valencia - Alaves
Argument Pronostic
Liliecii dupa un start greoi de sezon se pot califica in Conference League, echipa avand un parcurs foarte bun de cand fostul jucator legendar al clubului, Ruben Baraja a fost numit antrenor.

Alaves are obiectivul indepliinit nemaifind implicata in lupta pentru evitarea retrogradarii, vine cu un moral bun pe Mestalla dupa doua victorii, dar va incerca sa isi faca obisnuitul joc defensiv, cu rare iesiri in jumatatea adversa.

"Castravetii" vin dupa 4 deplasari din care nu au luat decat un punct, nereusind nici macar sa inscrie, nu cred ca vor marca nici pe terenul unei adversare care se apara foarte bine.

Valencia are a doua aparare din LaLiga cu doar 10 goluri primite acasa, mai bine sta doar liderul Real Madrid care a incasat doar 9 goluri in fata propriilor fani.
Pronostic: 
GG sau peste 3.5 goluri marcate in meci - NU
Cota: 
1.70

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *