Villarreal – Sevilla ponturi pariuri 11.05.2024

villarreal sevilla ponturi pariuri

Sambata, 11 mai, de la ora 17:15, se va disputa partida dintre Villarreal si Sevilla, aceasta contand pentru runda a 35-a din cadrul La Liga, urmand sa se desfasoare pe „Estadio de la Ceramica”. Meciul va fi transmis pe doua posturi TV: Digi Sport 2 si Prima Sport 2.

ore
minute
secunde

AndreiAdi e în formă!

4 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Villarreal

„Submarinul galben” se situeaza in prezent pe pozitia a noua a clasamentului din La Liga, cu 45 de puncte, fiind la sapte lungimi distanta de zona locurilor europene. 

Matematic este inca posibil ca echipa sa ajunga in Conference League, insa are nevoie de un parcurs perfect si de jocul rezultatelor.

Villarreal are a treia cea mai slaba defensiva din campionat, cu 58 de goluri incasate pana acum, dar sta bine din punct de vedere ofensiv, cu 56 de goluri marcate, al 5-lea cel mai bun atac din La Liga.

In runda precedenta, elevii lui Marcelino au fost invinsi in deplasarea de la Celta Vigo cu 3-2. Alberto Moreno si Goncalo Guedes au punctat pentru gruparea vizitatoare.

Absenti: Santi Comesana, Juan Foyth, Yeremy Pino si Denis Suarez.

Sevilla

Gruparea andaluza se afla in prezent in a doua jumatate a clasamentului din La Liga, ocupand doar un modest loc 12, cu 41 de puncte, fiind fara grijile retrogradarii, dar si fara sanse de a prinde un loc de cupe europene.

Formatia pregatita de Sanchez Flores are doar o singura infrangere in ultimele opt meciuri jucate in campionat. 

Sevilla sta bine si in deplasare, avand un singur esec suferit in ultimele sapte deplasari din La Liga, 1-0 pe „Santiago Bernabeu”, cu Real Madrid.

In runda precedenta, andaluzii au jucat pe teren propriu cu Granada. Acestia au reusit sa se impuna cu scorul de 3-0. Marcos Acuna, Youssef En Nesyri si Dodi Lukebakio au punctat pentru gazde.

Absenti: Loic Bade, Nemanja Gudelj, Erik Lamela, Isaac Romero, Djibril Sow si Oliver Torres.

Echipe probabile

Villarreal

Football Field
Jorgensen
Kiko
Albiol
Mosquera
Moreno
Akhomach
Cuneca
Parejo
Baena
Guedes
Sorloth

Sevilla

Football Field
Nyland
Navas
Bade
Ramos
Acuna
Ocampos
Suso
Agoume
Soumare
Lamela
En Nesyri

Istoric confruntări directe

In ultimele cinci confruntari directe s-au inregistrat trei rezultate de egalitate si doua victorii ale gruparii andaluze. In tur, la Sevilla, pe „Estadio Ramon Sanchez Pizjuan”, s-a terminat 1-1.

Villarreal - Sevilla ponturi pariuri

Tipster: AndreiAdi
Procentaj: 48.5% win
Câștigate: 16/33
Unități: -298
Villarreal - Sevilla
Argument Pronostic
Villarreal a pierdut un singur meci pe teren propriu in ultimele noua partide disputate acasa, in toate competitiile. "Submarinul galben" este pe cea mai buna pozitie a sa din acest sezon, locul 9, ba chiar are sanse sa prinda cupele europene.

Sevilla nu a avut parte de cel mai bun sezon, iar o buna parte din timp s-a aflat foarte aproape de subsolul clasamentului. Gruparea andaluza si-a revenit insa si a reusit sa lege cinci partide consecutive fara infrangere, interval in care a inregistrat 4 victorii.

Villarreal are nevoie de toate cele 3 puncte, pentru a mai spera la un loc de cupe europene. De partea cealalta, Sevilla este fara obiectiv pe acest final de sezon, insa ne asteptam sa faca o figura frumoasa. In plus, in ultimele patru confruntari directe ambele formatii au marcat. Asadar, mizam pe goluri in ambele porti.
Pronostic: 
Ambele echipe marcheaza
Cota: 
1.55

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *