Caută
Close this search box.

Voluntari – Chindia ponturi pariuri 10.05.2021

voluntari chindia ponturi pariuri

 Stadionul Anghel Iordanescu va fi luni gazda infruntarii dintre Voluntari si Chindia Targoviste. Cele doua formatii se vor infrunta in cadrul etapei a 7-a din Romania Liga 1 play-out. Partida are ca ora de incepere 16.45 si poate fi urmarita pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport.

voluntari chindia ponturi pariuri

Voluntari.

Ilfovenii se zbat in subsolul clasamentului din Liga 1, fiind in prezent pe locul 14, pe care daca se vor mentine si dupa ultimele 3 runde vor merge la barajul de retrogradare/promovare.

Vine dupa 3 infrangeri consecutive cu Dinamo Bucuresti, Hermannstadt si FC Arges, partide in care nu a marcat nici macar un gol, Bogdan Andone trebuie sa geseasca rapid solutii pentru a redresa corabia, timpul nu este de partea sa.

Alaturi de Politehnica Iasi este echipa cu cele mai putine reusite in play-out, doar 3 goluri a marcat in 6 jocuri, de fiecare data cand a punctat pe tabela de marcaj nu a pierdut.

Tinand cont de aceasta statistica cu greu insa pot fi recomandate pronosticuri Liga 1 bazate pe un rezultat pozitiv al sau in acest meci contra unui adversara fara esec in play-out.

Chindia Targoviste.

Emil Sandoi dovedeste ca este un antrenor de calibru pentru Liga 1, dupa ce dambovitenii au evitat in extremis retrogradarea sezonul precedent, in actualul au fost la un pas de Top 6.

Ocupa primul loc in play-out si isi va incerca cel mai probabil sansele de a prinde o cupa europeana cu formatia clasata pe locul 4 in play-off, sau 3, depinde de castigatoarea Cupei Romaniei.

Oaspetii nu au pierdut niciun meci din cele 6 disputate, mai mult singurul gol incasat pana acum in play-out a fost in etapa precedenta, 1-1 pe teren propriu cu Gaz Metan Medias, insa si acesta a venit dupa o gafa incredibila a portarului Mihai Aioani.

Un pronostic pentru biletul zilei azi poate inspirat de un rezultat pozitiv al sau pe  Stadionul Anghel Iordanescu, mai ales tinand cont de forma slaba a ilfovenilor.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Voluntari (5-4-1): Ramniceanu – Armas, Balaur, Tamas, Ricardinho, Briceag – Lukas Droppa, Gheorghe, Antoni Ivanov, Ilie – Betancor.

Chindia (4-2-3-1): Moldovan – Pitian, Iacob, Dinu, Capusa – Rata, Dulca – Dumitrascu, Negut, Popa – Florea.

Vezi aici toate cotele pentru Voluntari – Chindia!

Absenti.

Voluntari: nu sunt.

Chindia: Mihai Aioani – incert; Cristian Cherchez, Tomas Diaz Grassano – accidentati.

Istoric confruntari directe.

In sezonul regulat Chindia Targoviste a castigat ambele partide directe, 1-0 pe teren propriu si 2-0 in deplasare.

Ponturi pariuri Voluntari – Chindia – Lily84.

Voluntari cu inca un esec se poate duce la finele etapei pe un loc retrogradabil, in cazul in care Hermannstadt se va impune pe terenul lui Dinamo Bucuresti.

Defensiva ilfovenilor este una foarte slaba, in 4 din cele 6 partide disputate in play-off a cedat cel putin odata, ma astept sa o faca si in fata liderului.

Chindia are in linia ofensiva jucatori foarte buni, experimentati, iar Emil Sandoi a construit trasee precise, in special pentru contraatac, arma care functioneaza excelent in cazul dambovitenilor.

Pronostic Voluntari – Chindia: Chindia Targoviste inscrie 1-3 goluri in meci cota 1.60