West Ham – Leverkusen ponturi pariuri 18.04.2024

west ham leverkusen ponturi pariuri

În această perioadă se dispută sferturile Europa League, iar manșa retur ne aduce meciuri spectaculoase, West Ham urmând să primească vizita celor de la Leverkusen, meci care va începe de la scorul de 0-2 în favoarea campioanei Germaniei.

Partida se va disputa pe London Stadium, din Londra, un stadion cu o capacitate de 62.500 locuri, începând cu ora 22:00.

Urmăriți avancronica partidei și pronosticul propus la casa de pariuri Unibet!

ore
minute
secunde

Paul0722 e în formă!

4 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

West Ham

West Ham este deținătoarea trofeului Conference League, prin asta au acces în competiția superioară, competiție unde s-au descurcat foarte bine, dar odată cu avansarea în competiție, adversarii devin tot mai puternici.

Au câștigat o grupă din care au mai făcut parte Freiburg, Olympiakos și TSC, adunând 15 puncte în cele 6 meciuri disputate.

A urmat în optimi un nou duel cu Freiburg, iar după o înfrângere în meciul tur, 1-0, la retur i-au umilit pe nemți cu un neverosimil 5-0.

În campionat au o perioadă mai slabă, iar după 33 de etape disputate au adunat 48 de puncte care îi clasează pe poziția a 8-a, la 12 puncte de locul 5 ocupat de Tottenham.

Leverkusen

Leverkusen este prima campioană a celor 5 campionate de top, au obținut primul lor trofeu de campioană în Bundesliga în acest weekend, jucătorii, antrenorii și mai ales suporterii sărbătorind în mare fel această unică performanță.

În Europa League luptă pentru a câștiga trofeul, după ce în grupe au câștigat toate cele 6 jocuri, devansând pe Qarabag, Molde și Hacken.

În optimi au dat tot peste Qarabag, iar în deplasare au remizat, 2-2, meci în care au fost conduși până în minutul 90+2, iar la retur s-au impus cu 3-2, golurile victoriei fiind marcate în minutele 90+3 și 90+8 de Patrick Schick.

În Bundesliga au câștigat trofeul fără să piardă vreun meci în cele 29 de runde disputate, având un avataj de 16 puncte, cu 74 goluri marcate și ddoar 19 încasate.

Echipe probabile

West Ham

Football Field
Fabianski
Coufal
Zouma
Mavropanos
Cresswell
Bowen
Soucek
Ward-Prowse
Alvarez
Kudus
Antonio

Leverkusen

Football Field
Kovar
Kossounou
Tah
Tapsoba
Frimpong
Palacios
Xhaka
Grimaldo
Adli
Boniface
Wirtz

Istoric confruntări directe

Meciul tur a fost unul echilibrat, dar Leverkusen, așa cum a reușit de multe ori în acest sezon, a forțat pe final și au învins cu 2-0 prin golurile marcate de Hofman în minutul 83, respectiv Boniface în minutul 90+1.

West Ham - Leverkusen ponturi pariuri

Tipster: Paul0722
Procentaj: 63.3% win
Câștigate: 31/49
Unități: 908
West Ham - Leverkusen
Argument Pronostic
West Ham are o perioadă mai slabă, dar au capacitatea să întoarcă un astfel de rezultat, având în vedere că meci de meci în campionat joacă la un nivel foarte înalt, iar jucătorii știu că Europa League este o șansă unică ca în sezonul viitor să mai prindă loc de cupe europene.

Leverkusen este proaspăta campioană a Bundesligii, iar acum se vor focusa doar pe Europa League, trofeu pe care doresc să și-l adjudece pentru a crea cel mai bun an din istoria clubului.

Consider că vom avea parte de un meci spectaculos, cu multe faze de poartă și cu un fotbal de mare calitate, Leverkusen este favorită, dar West Ham evoluează pe teren propriu și va trebui să demonstreze asta.
Pronostic: 
Ambele echipe marchează!
Cota: 
1.58

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *