West Ham – Luton ponturi pariuri 11.05.2024

west ham luton ponturi pariuri

Sambata, in data de 11 mai, de la ora 17:00, se va disputa partida dintre West Ham si Luton, aceasta contand pentru runda a 37-a din cadrul Premier League. Meciul se va juca pe „London Stadium” si va putea fi urmarit pe canalul Digi Sport 4.

ore
minute
secunde

AndreiAdi e în formă!

3 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

West Ham

Din cauza ultimele rezultate, trupa pregatita de David Moyes a coborat pana pe locul noua in Premier League. In cele 36 de etape a adunat 49 de puncte si sansele sa mai urce in clasament sunt reduse, din cauza programului dificil.

Cu cele 70 de goluri primite, West Ham United are una dintre cele mai slabe defensive din campionat. La acest capitol doar echipele aflate in zona retrogradarii stau mai rau.

In ultima etapa, „ciocanarii” au suferit o infrangere la scor pe „Stamford Bridge”, 5-0 in fata lui Chelsea. De asemenea, singurul succes din ultimele 10 meciuri oficiale este cel din deplasarea cu Wolves, scor 1-2.

Absenti: Konstantinos Mavropanos, Nayef Aguerd si Kalvin Phillips.

Luton

Cu doua etape inainte de finalul sezonului, Luton ocupa locul 18 in Premier League, cu 26 de puncte adunate din cele 105 puse in joc. Spera pana in ultima runda sa se salveze, insa are nevoie sa castige, iar Nottingham sa se incurce in ultimele doua etape.

Cu o medie de peste 2 goluri incasate pe meci, defensiva este a doua cea mai slaba din Premier League. La acest capitol doar Sheffield United sta mai rau, echipa aflata pe ultima pozitie.

In runda precedenta, formatia pregatita de Rob Edwards a incheiat nedecis partida de pe teren propriu cu Everton, scor 1-1. In deplasare, echipa nu a mai castigat in campionat din 26 decembrie 2023.

Absenti: Mads Juel Andersen, Amari'i Bell, Jacob Brown, Issa Kabore, Tom Lockyer, Marvelous Nakamba, Chiedozie Ogbene si Dan Potts.

Echipe probabile

West Ham

Football Field
Areola
Coufal
Zouma
Ogbonna
Emerson
Bowen
Soucek
Paqueta
Alvarez
Kudus
Antonio

Luton

Football Field
Kaminski
Burke
Mengi
Osho
Onyedinma
Chong
Lokonga
Barkley
Morris
Doughty
Adebayo

Istoric confruntări directe

In turul campionatului, partida de pe „Kenilworth Road” s-a incheiat cu victoria celor de la West Ham, scor 1-2. A fost prima intalnire directa oficiala dupa o pauza de 30 de ani.

West Ham - Luton ponturi pariuri

Tipster: AndreiAdi
Procentaj: 50% win
Câștigate: 17/34
Unități: -138
West Ham - Luton
Argument Pronostic
Cu doar trei victorii obtinute in campionat de la inceputul anului, West Ham United incheie stagiunea inafara locurilor de cupe europene. Este deja confirmat ca va avea si un nou manager. Contractul lui David Moyes nu va fi prelungit.

Luton, pe de alta parte, este foarte aproape de retrogradare, dupa doar un sezon in Premier League. Cu doua etape inainte de final, echipa este la trei puncte distanta de ultimul loc ce se salveaza.

Este greu de crezut ca West Ham nu va inscrie, dar cred ca si Luton o va face, pentru ca nu mai are nimic de pierdut. Astfel, mizam pe un meci cu goluri in ambele porti si ca se vor inscrie minim 3 goluri.
Pronostic: 
Ambele echipe marcheaza & peste 2.5 goluri
Cota: 
1.68

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *