Wolves – Coventry ponturi pariuri 16.03.2024

wolves coventry ponturi pariuri

În acest final de săptămână se dispută meciuri din FA Cup, iar un joc de la care așteptăm spectacol se va disputa întreWolves, formație de Premier League și Coventry, echipă de Championship.

 

Partida se va disputa pe Molineux Stadium din Wolverhampton, un stadion cu o capacitate de 31.750 locuri,  începând cu ora 14:15 și fiind transmisă de canalul Pro Arena.

 

Urmăriți avancronica partidei și pronosticul propus pentru acest joc la casa de pariuri Fortuna!

ore
minute
secunde

Paul0722 e în formă!

4 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Wolves

Wolves este o formație de Premier League, care are pretenții să ajungă în fazele superioare ale acestei competiții, în care și-au adjudecat 4 trofee, ultimul în sezonul 1959-1960.

 

Au 4 titluri câștigate, toate înainte de anii 1960, iar în ultimii ani sunt o prezență constantă în Premier League, unde nu pot să se ridice la nivelul echipelor de top, dar se mulțumesc cu poziții la mijlocul clasamentului.

 

Wolves a avut de luptat din greu pentru a ajunge în această fază, întâlnind prima fază pe Brentford, încheind la egalitate primul meci, 1-1, iar la rejucare Brentford a condus în două rânduri, cu 0-1 și 1-2, Wolves a egalat de fiecare dată, iar Cunha a adus calificarea cu un gol în minutul 105+5.

 

Apoi au urmat jocuri adjudecate după o singură partidă, eliminând pe rând pe West Brom cu 0-2 și pe Brighton cu 1-0, turul precedent.

 

În Premier League au disputat 28 de partide, adunând 41 de partide, marcând 42 de goluri și încasând 44, fiind clasați pe poziția a 9-a.

Coventry

Coventry este o echipă de tradiție în Anglia, se laudă cu un trofeu adjudecat în FA Cup, în sezonul 1986/1987, aceea fiind cea mai importantă performanță în istoria clubului.

 

Evoluează în Championship, unde luptă pentru un loc de Play-off, dar nu pare că vor avea puterea să intre serios în lupta pentru un loc de Premier League, campionatul mai având încă destule runde de jucat.

 

Vin după 3 meciuri în care au înregistrat o înfrângere 2-1 cu West Brom și două victorii, 5-0 cu Rotherham, respectiv 1-2 runda trecută cu Watford.

 

În acest sezon de FA Cup au eliminat pe rând pe Oxford cu 6-2, Sheffield Wed. după 1-1 în primul joc și 1-4 la rejucare și pe Maidstone turul precedent după un 5-0 clar.

Echipe probabile

Wolves

Football Field
Sa
Kilman
Dawson
Toti
Semedo
Lemina
Doyle
Gomes
Ait-Nouri
Fraser
Sarabia

Coventry

Football Field
Wilson
Thomas
Latibeaudiere
Kitching
Ewijk
Eccles
Sheaf
Bidwell
Simms
Palmer
Wright

Istoric confruntări directe

Ultimul meci direct disputat între cele două formații datează din anul 2021, un meci amical câștigat cu 2-1 de Wolves.

Wolves - Coventry ponturi pariuri

Wolves - Coventry
Argument Pronostic
Wolves este favorită în acest joc, au șansa să acceadă în semifinală după ce au avut șansa să întâlnească cel mai slab cotat adversar care a ajuns în această fază a competiției.

Coventry este outsideră în acest joc, dar nu se vor da bătuți, încercând să profite de parcursul bun din campionat și să producă o surpriză importantă.

Consider că vom avea parte de un meci dominat de cei de la Wolves, aceștia nu își doresc o eventuală rejucare, astfel că vor da totul pentru o victorie care i-ar duce în semifinale.
Pronostic: 
Victorie Wolves la minim două goluri diferență!
Cota: 
2.62

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *