Caută
Close this search box.

Augsburg – Bielefeld Ponturi Pariuri 17.10.2021

augsburg bielefeld ponturi pariuri

Duminca, 17.10.2021, in cadrul etapei a 8-a din Bundesliga, Augsburg gazduieste partida impotriva celor de la Bielefeld, in ultima partida a zilei din campionatul german.

Partida se va disputa pe WWK Arena, incepand cu ora 18:30.

augsburg bielefeld ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri WINMASTERS si accesati sectiunea cod bonus winmasters pentru beneficiile oferite!

Augsburg

Dupa un debut de sezon modest, se claseaza pe locul 15 in campionatul german cu 5 puncte obtinute in primele 7 partide disputate.

Au o singura victorie in acest sezon de Bundesliga, impotriva celor de la Gladbach, pe teren propriu cu scorul de 1-0. Pana acum au mai obtinut 2 rezultate de egalitate si 4 infrangeri.

Din punct de vedere ofensiv, se situeaza pe ultimul loc, la egalitate cu Bielefeld, cu doar 3 goluri marcate in 7 etape, iar din punct de vedere defensiv, se situeaza printre cele mai slabe echipe cu 13 goluri incasate.

Bielefeld

Bielefeld au in start de sezon mai dezamagitor decat cei de la Augsburg, fiind clasati pe locul 16 in Bundesliga, cu doar 3 puncte obtinute in primele 7 partide.

Nu au reusit sa obtina nicio victorie in acest sezon, insa au 4 rezultate de egalitate si 3 infrangeri.

Din punct de vedere ofensiv se situeaza la fel de rau ca si gazdele, cu doar 3 goluri marcate in acest sezon, insa din punct de vedere defensiv stau putin mai bine decat adversarii, cu doar 10 goluri incasate.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Augsburg ( 3-5-2): Gikevicz – Oxford, Gouwekeeuw, Gumny – Pedersen, Maier, Strobl, Gruezo,Caligiuri – Cordova, Zeqiri.

Bielefeld ( 4-4-2): Ortega – Czyborra, Nilsson, Pieper,Brunner – F. Kurger, Prietl, Schopf, Okugawa – Hack, Klos.

Absenti

Augsburg: A. Finnbogason, Iago, F. Niederlechner, F. Uduokhai.

Bielefeld: A. Andrade, P. Wimmer.

Istoric confruntari directe

In 4 din ultimele 5 partide Augsburg au iesit victoriosi, iar in ultima confruntare directa din acest an calendaristic, partida s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Augsburg – Bielefeld Ponturi Pariuri Paul0722

Pe site-ul nostru gasiti pronosticul pentru acest meci precum si alte ponturi Germania oferite de tipserii nostri!

In ultimele 2 confruntari dintre aceste formatii, respectiv in anul 2020 si anul acesta, s-au marcat sub 1,5 goluri, lucra care nu ne surprinde avand in vedere cat de slabe sunt formatiile din punct de vedere ofensiv.

Gazdele nu au pierdut niciodata in fata celor de la Bielefeld, in nicio confruntare de pana acum si nu credem ca vor ceda pe teren propriu nici de aceasta data.

Vom miza in aceasta partida pe victoria gazdelor, intrucat pe langa partidele impotriva primelor clasate, au avut un joc decent pe teren propriu si credem ca se vor descurca si in aceasta etapa.

Pronostic Augsburg – Bielefeld: 1! – Cota 2.35!