Caută
Close this search box.

Dortmund – Schalke ponturi pariuri 24.10.2020

Dortmund - Schalke ponturi pariuri 24.10.2020

Ziua de sambata din Bundesliga se incheie cu ceea ce germanii numesc Revierderby, adica cu duelul dintre Dortmund si Schalke. Sunt de parere ca putem scoate profit la aceasta partida si va propun un pronostic cu o cota de 1.73 la casa de pariuri online Superbet.

Dortmund - Schalke ponturi pariuri 24.10.2020

Dortmund.

Ocupa ultima treapta a podiumului si in cele 4 runde parcurse a reusit sa adune 9 puncte. Doar liderul Leipzig are mai multe, insa doar cu unul in plus.

A avut 7 confruntari in actuala stagiune si au fost 4 victorii si 3 infrangeri. Pe teren propriu a fost extraordinara pentru ca le-a invins atat pe Gladbach cat si pe Freiburg, cu 3-0 si respectiv 4-0.

Doar in esecul de la Augsburg nu a inscris, asadar are o ofensiva de temut. Apararea a aratat si mai bine intrucat nu a incasat gol in 4 din cele 7 dueluri avute.

Schalke.

Are un start de campionat foarte slab si de aceea este penultima clasata pentru ca in 4 etape a strans un singur punct. Este la egalitate cu Koln care e deasupra ei, iar Wolfsburg care e pe 13 are cu 3 mai multe decat ea.

De 4 ori a evoluat in acest sezon si a inceput rau, cu 3 infrangeri, insa acum vine dupa o remiza. A fost in 2 deplasari foarte grele si in ambele a fost literalmente zdrobita, 0-8 la Bayern Munchen si 0-4 la Leipzig.

A marcat cate un gol in 2 din cele 4 dispute avute, deci pe faza de atac nu a impresionat. Nici defensiva nu este prea bine pusa la punct din moment ce a primit gol in toate aceste 4 intalniri.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Dortmund (3-4-2-1): Burki – Can, Hummels, Akanji – T. Meunier, Bellingham, Witsel, R. Guerreiro – Sancho, G. Reyna – Haaland.
Schalke (4-2-3-1): Ronnow – Ludewig, S. Sane, Nastasic, Oczipka – Mascarell, Bentaleb – Skrzybski, M. Uth, Raman – G. Paciencia.

Absenti:

Dortmund: Schmelzer si Zagadou sunt accidentati.
Schalke: Kabak este suspendat. Serdar este accidentat. Fahrmann este incert.

Istoric Confruntari Directe.

Schalke s-a impus doar intr-una din ultimele 4 dispute cu aceasta rivala, iar in acest timp Dortmund a obtinut 2 victorii. Precedenta intalnire de pe Signal-Iduna-Park s-a incheiat cu un succes zdrobitor al gazdelor, scor 4-0.

Ponturi Manchester United – Chelsea, cota 1.80 – vezi aici!

Ponturi pariuri Dortmund – Schalke – Releu.

Dortmund trebuie sa tina pasul cu Leipzig si Bayern Munchen care au de asemenea meciuri acasa si sunt sanse mari sa le castige. Asadar, un pas gresit nu este permis in lupta pentru titlu, iar jucatorii vor fi extrem de motivati.

Are un lot mai valoros decat al adversarei, sta mai bine in ceea ce priveste banca tehnica si dispune de avantajul terenului propriu. Pe Signal-Iduna-Park au venit Gladbach si Freiburg in acest sezon si ambele au plecat umilite, fiind invinse cu 3-0 si 4-0, iar la pauza erau conduse.

Schalke trece prin clipe foarte grele si nu prea vad cum ar putea face fata intr-o deplasare atat de dificila. A pierdut 3 din cele 4 partide avute, era in dezavantaj dupa prima repriza si a incasat de fiecare data minim 3 goluri.

Pronostic Dortmund – Schalke 1/1 & 2+ – cota 1.73!

Click aici pentru a paria pronosticul!