Caută
Close this search box.

Lazio – Parma ponturi pariuri 21.01.2021

Lazio Parma Ponturi Pariuri

Ultima optime de finala din Cupa Italiei are loc joi seara pe Stadio Olimpico din Roma. Lazio va primi vizita lui Parma intr-un duel care se va desfasura incepand cu ora 22:15.

Lazio Parma Ponturi Pariuri

La finalul acestui articol va astept si cu un pronostic la Unibet (vezi pareri Unibet). Pana atunci, va prezint o analiza mai amanuntita asupra celor doua grupari.

Lazio.

Intra in competitie dupa ce in ultimele trei partide a aratat o forma foarte buna. A ajuns la trei victorii consecutive, iar in runda anterioara din Serie A a castigat cu 3-0 derby-ul cu Roma. A urcat pe locul sapte in campionat si se afla la doar trei puncte de locurile de Liga Campionilor.

In sezonul trecut a fost eliminata din Cupa Italiei inca dupa al doilea duel. Sa nu uitam insa ca in urma cu doua editii a reusit sa puna mana pe marele trofeu. E interesant de vazut cat se va concentra pe Cupa anul asta, mai ales ca e prezenta si in primavara Ligii Campionilor.

Meciurile jucate in acest sezon pe teren propriu au fost foarte spectaculoase. Zece din cele 12 confruntari au fost de GG. Reuseste in general sa inscrie multe goluri, insa de multe ori prezinta lacune in aparare.

Parma.

A pus in sfarsit capat unei serii negative de cinci esecuri consecutive. In ultima etapa din Serie A a reusit sa scoata o remiza pe terenul lui Sassuolo. Totusi, victoria inca pare a fi departe, ultimul succes fiind obtinut in ultima zi a lunii noiembrie.

A debutat in Cupa in urma cu doua tururi. A jucat de fiecare data pe teren propriu si le-a invins pe Pescara si Cosenza. E evident faptul ca acum are o misiune mult mai dificila, iar avand in vedere forma in care se afla, nu stiu cum va face fata pe Olimpico.

E de laudat faptul ca a inscris gol in sapte din cele noua deplasari oficiale efectuate. N-are insa nicio partida fara gol primit departe de casa, iar defensiva reprezinta o problema extrem de mare in acest sezon.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Lazio (3-5-2): Strakosha – Patric, Hoedt, Acerbi – Lazzari, Parolo, Escalante, Luis Alberto, Marusic – Caicedo, Muriqi.

Parma (4-3-3): Colombi – Busi, Iacoponi, Dierckx, Pezzella – Sohm, Hernani, Kucka – Brunetta, Inglese, Gervinho.

Absenti.

  • Lazio: Proto, Fares, Lulic, Leiva.
  • Parma: Laurini, Caviglia, Osorio, Balogh, Karamoh, Valenti, Gagliolo, Bruno Alves.

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele doua grupari s-au intalnit in urma cu zece zile in campionat, iar Lazio s-a impus cu 2-0 in deplasare.
  • Lazialii au noua succese consecutive in confruntarile directe.

Ponturi pariuri Lazio – Parma – DBook.

Toate deplasarile oficiale efectuate de Parma in actualul sezon competitionale au fost foarte spectaculoase si s-au incheiat fie cu GG, fie cu 3+.

Oaspetii nu traverseaza cea mai buna forma, insa avand in vedere ca in primul 11 al gazdelor vom vedea ceva modificari in aparare, ma astept ca Parma sa puna pericol in atac.

E clar ca Lazio va forta mult din punct de vedere ofensiv, gazdele avand minim doua goluri marcate in patru din precedentele cinci meciuri de acasa.

Asadar, cred ca ambele grupari vor avea un joc bun de atac, de aceea mizez pe 3+.

Te invit sa intri si pe celelalte articole de pe site deoarece avem ponturi la pariuri foarte interesante.

Pronostic Lazio – Parma Peste 2.5 goluri – 1.57!