Caută
Close this search box.

Manchester City – Chelsea ponturi pariuri 29.05.2021

manchester city- chelsea - pronosticuri pariuri 29052021

Manchester City si Chelsea se vor lupta Pe Estadio de Dragao din Porto (teren neutru) pentru cel mai ravnit trofeu din fotbalul european. A 66-a finala a Ligii Campionilor se va juca sambata de la ora 22:00 cu un numar limitat de pana la 16.500 de spectatori. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.95 la agentia de pariuri sportive online Superbet!

manchester city- chelsea - pronosticuri pariuri 29052021

Manchester City.

A zdrobit-o pe Everton in ultimul meci din acest sezon de Premier League, partida terminandu-se cu scorul de 5-0.

A castigat din nou titlul de campioana a Angliei, al treilea in ultimii patru ani, cu trei etape inainte de finalul campionatului. A marcat in 9 din ultimele 10 partide desfasurate in toate competitiile.

Manchester City a obtinut trei victorii si doua infrangeri in ultimele 5 meciuri jucate. Cele doua infrangeri suferite de echipa antrenata de Guardiola nu au avut un impact semnificativ pentru echipa, aceasta fiind deja desemnata campioana.

„Gazdele” au eliminat-o pe PSG din semi-finalele competitiei cu scorul de 4-1 la general, o partida tur-retur dominata in intregime de baietii lui Pep.

Parcursul acestui sezon de Champions League a fost unul unic pentru Manchester City, echipa avand un record de 11 victorii si o remiza din totalul de 12 partide jucate. In cazul in care City va castiga finala, va deveni singura echipa, de la infiintarea competitiei, cu cele mai multe victorii intr-un singur sezon de Liga Campionilor.

Pep Guardiola este cu siguranta unul dintre cei mai buni antrenori al tuturor timpurilor. Daca baietii lui vor reusi sa invinga in aceasta confruntare, acesta se va alatura unui grup restrans de antrenori (Paisley, Ancelotti, Zidane) care au reusit sa castige Liga Campionilor de trei ori.

Manchester City s-a calificat pentru prima oara in finala Champions League si echipa doreste sa devina al 23-lea club care castiga trofeul.

Chelsea.

A pierdut ultimul meci jucat impotriva lui Aston Villa cu scorul de 2-1 si doar multumita victoriei obtinuta de Tottenham impotriva lui Leicester si-a asigurat un loc in Top 4.

Echipa antenata de Tuchel a terminat acest sezon de Premier League pe un norocos loc 4 asigurandu-si a patra participare consecutiva in grupele Ligii Campionilor. A marcat in 6 din ultimele 10 partide desfasurate in toate competitiile.

A obtinut doar doua victorii si a pierdut trei confruntari din ultimele 5 meciuri jucate. Spre deosebire de adversara din acest meci, Chelsea a avut partide importante, pierzand in urma cu doua saptamani un meci cu trofeul pe masa impotriva lui Leicester cu scorul de 1-0 in finala FA Cup.

„Oaspetii” au eliminat-o pe Real Madrid din semi-finalele competitiei, asigurandu-si astfel locul in finala, cu scorul de 3-1 la general.

Cu un culoar relativ usor spre fazele finale, Chelsea si-a asigurat participarea in a treia finala a acestei competitii. Singura infragere suferita in acest sezon de Liga Campionilor de catre „Albastrii” a fost impotriva lui Porto in returul sferturilor de finala.

Tuchel a devenit primul antrenor din istoria Ligii Campionilor care ajunge cu doua echipe diferite in ani consecutivi intr-o finala. Neamtul este increzator si spera sa nu repete rezultatul din sezonul precedent cand echipa antrenata de el (PSG) a pierdut cu 1-0 in fata lui Bayern.

Chelsea are o experienta a finalelor de Champions League, fiind pentru a treia oara prezenta in ultimul stadiu. Ambele finale jucate au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a stabili castigatoarea dupa ce scorul a fost 1-1 dupa 90 de minute jucate. In 2008, londonezii au pierdut finala impotriva lui Manchester United iar in 2012, Drogba Chelsea si-a luat revansa si a castigat impotriva lui Bayern.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Manchester City (4-3-3): Ederson; Walker, Stones, Rúben Dias, Zinchenko; Bernardo Silva, Fernandinho, Gündoğan; Mahrez, De Bruyne, Foden.

Chelsea (3-4-3): Mendy; Christensen, Thiago Silva, Rüdiger; Azpilicueta, Jorginho, Kanté, Chilwell; Pulišić, Werner, Mount.

Absenti:

Manchester City: Niciunul.

Chelsea: Niciunul.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua adversare s-au intalnit de doua ori in ultimele 2 luni. Ambele confruntari au fost castigate de catre Chelsea, ultima partida terminandu-se cu scorul de 2-1.

Ultimele 4 din 5 intalniri dintre cele doua echipe s-au terminat cu goluri inscrise in ambele porti.

Ponturi pariuri Manchester City – Chelsea – MRRazvan.

La acest meci am sa aleg un pronostic perfect pentru biletul zilei cota mare.

Aceasta confruntare va fi a treia finala Champions League 100% englezeasca.

8 din ultimele 10 finale Champions League s-au terminat cu goluri inscrise in ambele porti.

Pronosticul propus de mine se gaseste la mai multe case de pariuri dar am ales sa-l joc la agentia de pariuri sportive online Superbet, numărul 1 în România.

Pentru mine, rezultatul acestei confruntari este unul evident. Intr-o finala de Liga Campionilor orice este posibil dar nu putem sa ignoram faptul ca echipa superioara este Manchester City. Chiar daca „Cetatenii” au pierdut ultimul meci impotriva lui Chelsea in urma cu trei saptamani, confruntarea nu avea atunci o miza importanta pentru echipa antrenata de Guardiola.

Castigarea Cupei Ligii, a Premier League si parcursul extraordinar in intreg sezonul de Champions League ma duc la concluzia ca Manchester City va reusi in sfarsit sa castige cel mai ravnit trofeu din fotbalul european pentru prima oara in istoria clubului, asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Manchester City – Chelsea 1 Solist – Cota 1.95!