Caută
Close this search box.

West Ham – Southampton ponturi pariuri 23.05.2021

west ham - southampton pronosticuri

Duminica, in ultima etapa a Premier League, le vom avea fata in fata pe West Ham, in calitate de gazda si pe Southampton ca oaspete. Se vor intalni ocupantele locurilor 6 si 14, partida avand miza importanta doar pentru ”ciocanari”, in speranta ca vor ramane pe pozitia a 6-a si vor juca in cupele europene in sezonul viitor.

Partida va incepe ca si toate celelalte din aceasta ultima etapa, la ora 18:00, va fi gazduita pe Olimpic Stadium din Londra si vor avea acces un numar limitat de fani in tribune. Meciul va fi arbitrat de experimentatul Martin Atkinson.

Urmariti analiza partidei si pontul propus si jucat la casa de pariuri Maxbet!

west ham - southampton pronosticuri

West Ham

West Ham se afla pe locul 6 in campionat cu 62 de puncte adunate dupa cele 37 de etape, avand 59 de goluri marcate si 47 incasate. Spera sa incheie sezonul pe locul 6 pentru a participa sezonul viitor in cupele europene,

”Ciocanarii” vin dupa victoria de pe terenul lui West Brom, scor 1-3, prin golurile marcate de Soucek, Ogbonna si Antonio. Acasa au pierdut ultimele 2 partide disputate, in compania celor de la Chelsea si Everton, cu care se afla in lupta directa pentru ocuparea locurilor care permit accesul intr-o competitie europeana.

Elevii lui David Moyes au avut un parcurs foarte bun in acest campionat, la un moment dat aflandu-se chiar in Big four, nereusind sa tina pasul cu celelalte echipe, dar totusi ocupand in acest moment locul 6, este o performanta remarcabila, deoarece se afla deasupra unor echipe de traditie ca Tottenham, Arsenal sau Everton.

Southampton

Southampton se afla pe locul 14 in Premier League, cu 43 de puncte, 47 de goluri marcate si 65 incasate. Sunt scapati de ceva vreme de grijile retrogradarii, in acest final de campionat mai ramanandu-le doar sa obtina o clasare cat mai buna si sa pregateasca viitorul sezon.

”Sfintii” vin dupa infrangerea de pe teren propriu cu Leeds, scor 0-2, dupa ce in precedentele 2 etape castigasera ambele meciuri. Nu au avut un parcurs foarte bun in acest campionat, dar ar putea sa ii salveze finalul, in incercarea de a obtine o clasare cat mai buna. Si-au castigat in mare meciurile cu echipele din subsolul clasamentului, pe parcursul campionatului, inregistrand si cate o surpriza ca victoria cu Liverpool din etapa a 17-a.

In cazul unei victorii pe terenul ”ciocanarilor”, pot sa urce pana pe locul 12, peste Crystal Palace si Wolves.

Echipe probabile si absenti:

Echipe probabile:

West Ham (4-2-3-1) : Fabianski – Cresswell, Ogbonna, Dawson, Coufal – Rice, Soucek – Fornals, Lingard, Benrahma – Antonio

Southampton (4-4-2): McCarthy – Walker, Stephens, Vestergaard, Salisu – Walcott, Ward-Prowse, Armstrong, Redmond – Ings, Adams

Absenti:

West Ham: Lanzini, Masuaku.

Southampton: Bertrand, Smallbone, Romeu.

Istoric confruntari directe:

Partida din tur s-a terminat la egalitate, scor 0-0, fiind o partida echilibrata, cu multe ocazii de gol.

Pe teren propriu, West Ham are 3 vicotii consecutive, trecand 6 partide de cand Southampton nu s-a mai impus impotriva ”ciocanarilor”, de la un meci din 2017, scor 3-2, pe terenul ”sfintilor”.

Ponturi pariuri West Ham – Southampton – Paul0722

Concluzionand, sunt sigur ca vom avea parte de un meci frumos, asa cum ne-a obisnuit campionatul Angliei in tot acest sezon. Ii consider favoriti pe ”ciocanari” dat fiind faptul ca o prezenta in competitiile europene le lipseste de ceva vreme, iar parcursul bun in acest sezon ar fi incununat cu obtinerea locului 6, printr-o victorie in aceasta partida.

Southampton le poate strica bucuria celor de la West Ham, iar ultimele etape ne-au aratat cat de serios joaca chiar si echipele care nu mai au obiective clare. Au fost multe surprize sau meciuri foarte reusite facute de echipe din subsolul clasamentului, in compania unor echipe cu pretentii.

O sa merg totusi in aceasta disputa pe victoria celor de la West Ham, care daca castiga cele 3 puncte puse in joc, pot obtine cea mai buna clasare in campionat din istoria recenta.

Pronostic West Ham – Southampton: 1 solist si peste 8.5 cornere in meci! Cota 2.55!