Cashout sau contră? Cum este mai indicat să te acoperi la pariuri în 2021?

Cashout-ul și contra reprezintă termeni foarte întâlniți în domeniul pariurilor, de care foarte probabil ai auzit deja. Cele două opțiuni sunt foarte apropiate ca funcționalitate și au rolul de a asigura un câștig garantat înainte de încheierea evenimentelor de pe un bilet de pariuri.

cashout sau contră la pariuri

În articolul acesta îți voi prezenta în detaliu aspecte legate atât de Cashout, cât și de contră, la case de pariuri online. Vom vedea și care este cea mai indicată alegere în funcție de situație.

Ce reprezintă funcția Cashout?

Cash out este o funcție disponibilă la majoritatea caselor de pariuri online. Aceasta îți permite să închizi pariul plasat înainte ca evenimentele de pe el să se fi încheiat. Este o facilitate care vine clar în ajutorul pariorilor, prin intermediul ei aceștia pot reduce pierderile sau își asigură un profit garantat, fără a trăi cu emoții finalurile de partide. Citește mai multe despre ce inseamna cash out.

Avantajul funcției Cashout

  • Este ușor de folosit – funcția Cashout este accesibilă, astfel că printr-un singur click poți închide pariul. De asemenea, miza ce-ți va fi returnată se actualizează constant, în funcție de evoluția cotelor, astfel vei fi mereu stăpân pe situație și vei putea alege momentul oportun de a da cashout.

Dezavantajul funcției Cashout

  • Blocarea funcției – nu puține sunt acele momente în care funcția Cashout devine indisponibilă, fiind blocată de către casa de pariuri fără vreun motiv anume. În astfel de situații îți vine în ajutor contra, care poate fi plasată oricând, atâta timp cât oferta de pariere este disponibilă.

Vezi AICI care este casa de pariuri cu cea mai bună ofertă de Cashout!

Ce este contra la pariuri?

Similar opțiunii Cashout, contra la pariuri sportive are aceeași menire: de a asigura un câștig garantat sau de a reduce pierderile. Diferența față de cashout este că la contră este necesar să plasezi un al doilea pariu, pe lângă cel inițial. Miza trebuie atent calculată astfel încât, oricare din cele 2 pariuri va fi câstigător să ieși pe profit.

Avantajele contrei la pariuri

  • Poți alege diferite câștiguri – în funcție de încrederea pe care o acorzi biletului initial poți calcula o miză potrivită pentru contră, astfel încât să ai un câștig mai mare dacă biletul zilei va fi câștigat decat în cazul contrei. Acest lucru nu este posibil la funcția cashout, care odată activată încheie definitiv “tranzacția”. De exemplu, la contră poți calcula miza astfel încât: să ieși pe 0 dacă biletul nu este câștigător (în cazul în care ai încredere mare în pariul inițial), să ai profit maxim dacă va fi câștigată contra (pariezi tot profitul eventual de pe primul bilet pe contră, în cazul în care nu mai ai speranțe la pariul inițial) și alte variante.
  • Poate fi oricând jucată – uneori funcția cashout devine indisponibilă, fiind blocată. În schimb, atâta timp cât cotele de pariere sunt disponibile putem apela la contră pentru a ne acoperi la biletul ințial.

Dezavantajele contrei la pariuri

  • Necesită calcule precise – dacă la cashout am văzut că nu este nevoie să facem vreun calcul, deoarece câștigul este actualizat constant de către casa de pariuri, în cazul contrei lucrurile stau diferit. Trebuie să calculezi exact miza care trebuie plasată astfel încât la încheierea evenimentelor să fii pe plus. Cotele, însă, se modifică repede la pariurile live, astfel că și tu trebuie să te miști la fel de repede cu calculele.
  • Necesită bani suplimentari – este evident că pentru a plasa o contră ai nevoie de alte fonduri disponibile. Cei mai mulți dintre pariori joacă până și ultimii bani pe un bilet, astfel că această contră iese din calcule, dar cashout-ul rămâne în continuare disponibilă pentru ei.
  • Este greu de jucat contra când ai mai multe selecții rămase –în cazul biletelor multiple atunci când mai ai în desfășurare 2-3 pronosticuri fotbal este foarte dificil spre imposibil de jucat contra, pentru că practic trebuie să iei în calcul toate combinațiile și să plasezi mai multe bilete. În astfel de cazuri, fără discuție, funcția cashout este alegerea potrivită.

Alege ACEASTĂ casă de pariuri dacă vrei să joci contre la pariuri!

Ți-am prezentat avantajele și dezavantajele funcției cashout și a contrei. Fiecare dintre aceste opțiuni de acoperire la pariuri sportive are puncte tari și puncte slabe și nu există o alegere universal valabilă. În funcție de fiecare situație trebuie să te adaptezi și fie alegi opțiunea implementată de agenție, fie plasezi un pariu separat care să-ți asigure profitul.

 

netbet mobile black superbet logo

netbet mobile black

Bonus fără depunere: 100 LEI

50 LEI + 229 Rotiri  Bonus fără depunere

Rotiri Gratuite fără depunere: 500 Runde

Ia BonusulIa BonusulIa Bonusul

Leave a Comment: