Bilet Fotbal – Ban pe Ban cu Ion Dan – 19.04.2024

proiect ban pe ban

Este incredibil ce rezultate se pot inregistra in ziua de astazi. Liverpool avea nevoie de minim 3 goluri pentru a spera la calificare, reuseste sa deschida scorul in minutul 7, iar pana la final nu mai vedem nimic pe tabela. Nu este posibil un asemenea scenariu, dar incep sa nu mai ma mir de nimic in ziua de astazi. 

Bilet Fotbal ”Ban pe Ban” - 19.04.2024

BFC Dynamo - Erfurt

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre BFC Dynamo si Erfurt, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 30 din Germania: Regionalliga Nordost!

 

BFC Dynamo este in lupta directa pentru promovare si au sanse mari daca vor reusi un final de sezon perfect. Pentru moment ocupa pozitia a 3-a in clasament, cu 56 de puncte acumulate in 29 de runde, fiind la egalitate de puncte cu Greifswald si la 2 puncte in spatele liderului Cottbus. Nu mai este loc de pasi gresiti, mai ales atunci cand evolueaza pe teren propriu, asa ca mergem si noi pe mana lor in aceasta seara.

 

De cealalta parte, Erfurt se pregateste pentru liniste in acest final de sezon. Echipa ocupa locul al 13-lea in clasament, cu 34 de puncte acumulate in 29 de runde si sunt la 16 puncte distanta de locurile de retrogradare. Nu ii mai sperie nimic in acest final de campionat, asa ca o infrangere astazi nu ar fi problema pentru ei. Mergem direct pe varianta 1 solist si speram sa nu avem surprize!

Pronostic

1

Cota

1.55

Ath. Bilbao - Granada

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Ath. Bilbao si Granada, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 32 din Spania: LaLiga!

 

Bilbao este pe val in acest sezon si au reusit sa castige cupa, dar speranta lor este sa prinda un loc de Champions League pentru la anul. Spera sa profite de faptul ca Atletico Madrid se afla dupa socul eliminarii de catre  Borussia si sa se apropie in aceasta etapa la un singur punct de ei. Prima data este misiunea lor sa invinga pe teren propriu, lucru ce ma astept sa se intample fara probleme.

 

De cealalta parte, Granada este de mult timp cu bagajul facut pentru liga secunda. Acestia se afla pe pozitia a 19-a in clasament, cu 17 puncte acumulate in 31 de meciuri, iar distanta pana la salvare este de 9 puncte. Nu vad ce o mai poate salva pe Granada de la retrogradare, dar in aceasta seara mi se pare a fi o victima sigura. Mergem direct pe varianta Bilbao -1.5 handicap asiatic, deoarece ma astept la o victorie din partea lor la minim doua goluri distanta!

Pronostic

Bilbao -1.5 handicap asiatic

Cota

1.80

Bilet Fotbal - Ban pe Ban - 19.04.2024

Proiect: Ban pe Ban
Procentaj: 0% win
Câștigate 0/1
Unități -100

BFC Dynamo – Erfurt

1

1.55

Ath. Bilbao – Granada

Bilbao -1.5 handicap asiatic

1.80

Cota totală:

2.79

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *