Caută
Close this search box.

Biletul zilei baschet 19.12.2021

bz baschet

19 decembrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.06. Am selectat doua partide: una din BBL si una din Liga A, cu primul meci incepand de la ora 19:00.

2 cosuri au lipsit la meciul din Malaga pentru a inverzi un nou bilet. Merg mai departe si aleg pentru azi doua echipe „underdog” din Germania si Italia.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 19 DECEMBRIE 2021

Bayern – Ludwigsburg (ora 19:00)

Incep cu duelul din  Audi Dome intre Bayern(9-2) si Ludwigsburg(7-4).

Ludwigsburg vine aici cu un joc decent in ultima perioada, iar odihna ii recomanda pentru o posibila surpriza. Echiipa oaspete a castigat 4 din ultimele 5 meciuri in toate competitiile, incluzand aici un succes neasteptat in Tenerife, impotriva uneia din favoritele competitiei Champions League. Acel succes a insemnat automat castigarea grupei A de calificare, un moral excelent pentru echipa din sed-vestul tarii. Ultimul meci a fost jucat pe 15.12, un succes lejer vs Frankfurt, unul in care titularii au fost odihniti pe final.

Am urmarit Bayern in Euroliga saptamana asta, si pot spune ca echipa inca se afla la un nivel bun. Daca adunam insa si meciurile trecute – vedem ca azi bavarezii joaca al 5-lea meci in decurs de doar 3 zile. Celalalte 4 au fost impotriva unor adversari dificili: Efes, ALBA, Olympiakos sau Zvezda. Sigur – Lucic & co. sunt lideri in campionatul intern, insa acest „spot” nu-i avantajeaza. Poate ca vor obtine victoria in aceasta seara, insa nu va fi deloc usor, adversarul avand un joc solid in ultima perioada si in plus – are avantajul odihnei.

Brindisi – Treviso (ora 21:45)

Inchid combo-ul de baschet cu meciul din sala PalaPentassuglia intre Brindisi(6-5) si Treviso(6-5).

Doua echipa cu acelasi record in prima liga italiana, insa cu aspiratii total diferite se infrunta in aceasta seara, intr-un duel extrem de important pentru ambele tabere. Treviso vine aici cu rezultate oscilante in ultimele saptamani, cele 4 infrangeri in ultimele 6 meciuri fiind departe de ce se doreste in acest sezon de la aceasta echipa. Infrangerea de la Riga din BCL ii mentine pe un loc de calificare (2), insa cea cu Pesaro din campionat a fost inca o surrpiza neplacuta pentru fanii din sala PalaVerde.

Am putut urmari echipa Brindisi chiar la Cluj-Napoca in aceasta saptamana, si pot spune ca jucatorii de la U BT au castigat pe merit acel match-up din Champions League, scor 104-94. A fost al 4-lea esec la rand pentru echipa, iar jocul prestat nu este unul deloc solid in ultimele saptamani, adversari precum Reggiana, Milano, Bologna sau Trento, profitand toti de aceasta defensiva permisiva. Poate fi un „bounce back spot” pentru echipa gazda, insa handicapul impus mi se pare exagerat pentru ce ar trebui sa vedem in teren (un meci in single digits).

Biletul zilei baschet 19 decembrie 2021