Bilet Fotbal – Ban pe Ban cu Ion Dan – 26.04.2024

proiect ban pe ban

Increderea in venirea lui Galga pe banca Craiovei ne-a mancat biletul zilei de ieri. Rezultate extrem de ciudate si neuniforme in acest Play Off din Liga 1, asa ca vom evita fotbalul de la noi si mergem la cel mai inalt nivel!

Bilet Fotbal ”Ban pe Ban” - 26.04.2024

Frosinone - Salernitana

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Frosinone si Salernitana, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 34 din Italia: Serie A!

 

Frosinone a jucat un fotbal foarte frumos in acest sezon, cel putin pentru nivelul lor. Ne-au incantat cu meciuri deosebite, goluri spectaculoase si un ritm de joc bun, dar din pacate nu le-a fost de-ajuns sa iasa din zona de retrogradare. Pentru moment se afla pe pozitia a 18-a, prima ce retrogradeaza, asa ca au nevoie de puncte ca de aer. Lupta lor este cu Udinese, formatie ce se afla la acelasi numar de puncte, dar pot fi implicate si Empoli si Verona, formatii ce sunt la 3 puncte distanta.

 

De cealalta parte, Salernitana este de mult timp cu bagajele facute pentru Serie B. Acestia se afla pe ultima pozitie in clasament, cu 15 puncte acumulate in 33 de meciuri si numai putin de 70 de goluri primite. Au fost depasiti complet in acest sezon de nivelul de prima liga, asa ca nu le dau nici o sansa in aceasta seara! Mergem direct pe mana echipei gazda si alegem pronosticul 1 solist!

Pronostic

1

Cota

1.45

QPR - Leeds

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre QPR si Leeds, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 45 din Anglia: Championship!

 

QPR se afla pe un loc caldut in acest moment. Inca nu s-au rezolvat problema cu salvarea de la retrogradare, acestia fiind pe pozitia a 18-a, cu 50 de puncte acumulate, la doar 4 lungimi de Birmingham, prima formatie ce retrogradeaza. Totusi, imi vine destul de greu sa cred ca acestia vor retrograda, deoarece au aratat cat de cat un fotbal decent, altele fiind echipele ce au stat mult mai rau decat ei. 

 

De cealalta parte, Leeds este condamnata sa castige in aceasta seara! Mai sunt doar doua meciuri de disputat, iar in ultima etapa intalnesc si un adversar puternic pe teren propriu. Lupta lor este pentru locul al 2-lea, ultimul ce promoveaza direct in Premier League si pozitie pe care se afla in acest moment. Au cu un punct peste Ipswich, dar din pacate au si un meci mai putin disputat, asa ca nu sunt 100% la mana lor. Totusi, daca vor sa promoveze trebuie sa isi faca treaba in primul rand!

Pronostic

2

Cota

1.53

Bilet Fotbal - Ban pe Ban - 26.04.2024

Proiect: Ban pe Ban
Procentaj: 50% win
Câștigate 1/2
Unități 10

Frosinone – Salernitana

1

1.45

QPR – Leeds

2

1.53

Cota totală:

2.21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *