Caută
Close this search box.

Biletul zilei Cota 2 – 21.06.2021

biletul zilei cota 2

Revenim din nou cu picioarele pe pamant cu privire la oferta, si chiar daca se vor juca pentru azi 4 partide de la EURO 2020, niciunul nu ma tenteaza si voi paria pe 2 pronosticuri din campionate care mi-au adus pana acum satisfactia de a vedea meciuri spectaculoase!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 21.06.2021

Sundsvall – Vasteras (ora 16:00)

Luni seara vom avea parte de un duel intre Sundsvall si Vasteras, doua echipe care se afla in lupta directa pentru ocuparea unei pozitii care sa le dea sperante pentru o promovare, in ciuda faptului ca inca mai avem partide din turul campionatului.

In 5 din ultimele 7 partide disputate de Sundsvall pe teren propriu s-au marcat peste 2.5 goluri si cu siguranta aceasta isi doreste sa impresioneze si in acest meci pentru a trece pe ultima pozitie de pe podium.

In schimb oaspetii s-au remarcat in 2 din precedentele 3 etape, in care am avut parte de minim 3 goluri.

S-a ajuns deja la 4 dueluri directe cu goluri marcate in ambele porti si chiar s-a depasit si pragul de 3 goluri, ultima confruntare directa fiind castigata de Vastera cu scorul de 3-2.

Drogheda – Dundalk (ora 21:45)

Avand in vedere ca Irlanda nu a reusit sa se califice la EURO 2022, isi continua campionatul de prima liga nestingherit, ajungand deja la runda cu numarul 17. Aceasta etapa ne-a pregatit pentru luni toate cele 5 partide care se vor juca la aceeasi ora, dar mi-a atras atentia cel mai mult meciul dintre locul 4 si locul 8.

Ma astept sa avem parte de un meci spectaculos, chiar daca oaspetii par sa nu mai aiba vreun obiectiv, doar pentru Drogheda contand foarte mult cele 3 puncte. Cu siguranta vom vedea o echipa gazda care va incerca sa atace inca din primele minute, dar Dundalk va sta la cotitura si va dori sa dea lovitura pe contra-atac.

Atat Drogheda, cat si Dundalk au avut parte de pronosticul oferit de mine in 4 din precedentele 5 partide disputate. Analizand confruntarile directe observam ca in 8 din ultimele 10 meciuri de acest gen s-au marcat goluri in ambele porti sau peste 2.5 in toate partida.