Caută
Close this search box.

Lille – Sevilla ponturi pariuri 20.10.2021

lille sevilla ponturi pariuri

Este timpul cupelor europene sa-si reia activitatea. Dupa o pauza cauzata de meciurile nationalelor si dupa un weekend in care chipele de club au avut timpul sa-si tureze motoarele, cupele europene vin sa ofere suporterilor spectacolul garantat. In grupa G din Champions League echilibrul este cuvantul de ordine, Lille intalnind-o pe Sevilla.

lille sevilla ponturi pariuri

Meciul va avea loc miercuri de la ora 22:00 si va fi arbitrat de M.Oliver din Anglia. Voi juca acest meci la betano, una dintre casele de pariuri care ofera pariorilor cote foarte frumoase. Daca te intereseaza la betano bonus pe care sa-l iei, cu sau fara depunere, poti vizita articolul de aici.

Lille.

A reusit doar un egal si ocupa ultimul loc, insa sansa ei este ca grupa este destul de echilibrata, inregistrandu-se pana acum multe rezultate de egalitate.

Singurul punct obtinut a fost acasa cu Wolfsburg, 0-0, dupa un meci dominat de la un capat la altul de francezi care au avut si un gol anulat prin VAR la inceputul reprizei a doua. In a doua etapa a pierdut in deplasarea de la Salzburg, 1-2.

A pierdut ultimul meci din campionat, in deplasarea de la Clermont, 0-1, si este departe de ceea ce arata in sezonul trecut. Infrangerea vine sa stopeze o serie de trei victorii consecutive di campionat, victorii care au mai salvat acel inceput catastrofal al campioanei. Ocupa in prezent locl 11, fiind o echipa de mijlocul clasamentului.

Sevilla.

Este neinvinsa in aceasta grupa G, insa nu a reusit nicio victorie, ambele partide terminandu-le la egalitate. Cum toate echipele au sanse la calificare in acest moment, Sevilla stie, din experienta europeana a anilor trecuti, ca fiecare punct conteaza.

A remizat acasa cu Salzburg, 1-1, in prima etapa, un meci in care a fost dominata la mai toate capitolele, avand foarte multa sansa, Salzburg ratand doua penaltyuri in prima repriza.

In al doilea meci a obtinut acelasi scor in deplasarea de la Wolfsburg, un meci pe care l-a dominat, dar in care a obtinut un punct la fel, cu foarte multa sansa, egaland in minutul 87.

A invins in deplasare in ultima etpa din campionat pe Celta Vigo, e drept, la limita, 1-0, dar succesul o mentine in top 3, la 3 puncte de liderul surpriza, Real Sociedad.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Lille(4-4-2): Grbic – Reinildo, Djalo, Fonte, Celik – Gomes, Andre, Sanches, Ikone – Yilmaz, David.

Sevilla(4-3-3): Bounou – Navas, Kounde, Carlos, Acuna – Delaney, Fernando, Rakitic – Lamela, Mir, Ocampos.

Absenti:

Lille: S.Botman, L.Jardim.

Sevilla: Y.En Nesyri, J.Jordan.

Istoric Confruntari Directe.

S-au intalnit in cupele europene, insa demult, in 2006, in faza optimilor de finala a Europa League, Lille invingand acasa cu 1-0, iar Sevilla obtinand calificarea in retur cu 2-0.

Ponturi pariuri Lille – Sevilla – zamy_bz.

Fiecare punct conteaza in aceasta grupa e echilibrului. Deplasarea in Franta nu va fi usoara pentru Sevilla, mai ales ca vine dupa una dificila la Celta Vigo. Echipa este, insa, una buna, lotul spaniolilor fiind valoros. Ce ne va astepta in acest meci, nu se stie, echipele fiind zgarcite cu golurile in acest sezon. Daca te intereseaza informatii despre alte pariuri Champions Legue, poti vizita articolul de aici.

Echipele sunt dezordonate, nu se sfiesc sa faulteze si sa incaseze cartonase galbene sau rosii.Cred ca nu vor face exceptie nici in acest meci, incasand impreuna foarte multe cartonase, recunoscute fiind si in campionatele interne pentru acest lucru Spre exemplu, in deplasarea de la Wolfsburg a Sevillei, s-au acordat nu mai putin de 10 cartonase.

Pronostic Lille – Sevilla peste 4.5 cartonase– 1.85!