• You are here:
  • Home »
  • NetBet »

Netbet – depunere minimă și miza cea mai mică pentru un pariu în 2021

Pentru o persoană care a pariat până acum sume de câțiva lei doar la agențiile de pariuri de cartier este foarte important ca atunci când trece la pariurile online să găsească o agenție care să aibă mize minime cât mai reduse și depozite asemănătoare.

Înscrie-te AICI la NetBet – bonus 500 RON!

Netbet depunere minimă

Probabil că vei găsi și alte agenții de pariuri cu limite chiar mai mici, dar părerea mea este că NetBet ar trebui să fie agenția pe care s-o alegi pentru a plasa primele pariuri pe internet. La NetBet ai un prim pariu fără risc de până la 500 RON (sau 100€ pentru pariuri online Germania), astfel vei putea plasa un prim bilet mai relaxat.

Suma minimă ce poate fi depozitată la NetBet este de 5 RON, asta dacă alegi să-ți alimentezi contul din agențiile stradale FavBet prin intermediul Cash Cardului Netbet. În caz că alegi cardul de credit sau Paysafecard suma cea mai mică cu care îți poți alimenta contul este de 20 RON.

Miza cea mai mică pentru un pariu la NetBet este de doar 1 RON, limită pe care o întâlnim la majoritatea caselor de pariuri online din România.

În cazul în care vrei să pariezi la NetBet dă click AICI și deschide cont nou!

Leave a Comment: