Caută
Close this search box.

Anglia – Brazilia ponturi pariuri 23.03.2024

anglia brazilia ponturi pariuri

În această perioadă revin meciurile internaționale, iar echipele calificate la Euro 2024 dispută jocuri amicale pentru a pregăti meciurile de la turneul final.

 

Un duel care oricând poate să fie o finală de Campionat Mondial se va juca între Anglia și Brazilia.

 

Partida se va disputa pe Wembley Stadium din Londra, un stadion cu o capacitate de 90.000 locuri, începând cu ora 21:00, fiind transmisă de canalele Digi Sport și Prima Sport.

 

Urmăriți avancronica partidei și pronosticul propus la casa de pariuri Betano!

ore
minute
secunde

Paul0722 e în formă!

3 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Flavius08 e în formă!

4 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Anglia

Anglia este una din cele mai puternice echipe la nivel mondial, având jucători de mare calitate și o istorie care îi obligă să producă performanță.

 

Vor juca la Euro într-o grupă din care vor mai face parte Serbia, Danemarca și Slovenia, echipe incomode, dar care nu ar trebui să le pună probleme englezilor.

 

S-au calficat de pe prima poziție la Euro 2024, dintr-o grupă complicată, din care au mai făcut parte Italia, Ucraina, Macedonia de Nord și Malta, adunând 20 de pucte în cele 8 partide disputate.

 

Ca o veste proastă venită înaintea acestui joc, a venit faptul că va lipsi Saka de la aceste amicale, atacantul lui Arsenal accidentându-se.

Brazilia

Brazilia este cea mai titrată formație la nivel mondial, au mereu o echipă spectaculoasă care oferă fotbal de cea mai înaltă calitate, iar pentru spectatori este mereu o plăcere să urmărim acești jucători.

 

Au o perioadă mai slabă în ultima perioadă, iar în grupa de calificare la Cupa Mondială au 3 înfrângeri consecutive, 2-0 în Uruguay, 2-1 în Columbia și 0-1 acasă cu rivala Argentina.

 

La Cupa Mondială nu au reușit să treacă de sferturi, fiind eliminați de Croația la loviturile de departajare, în timpul prelungirilor Neymar deschizând scorul (105+1), iar Petkovic a egalat în minutul 117.

Echipe probabile

Anglia

Football Field
Pickford
Walker
Stones
Maguire
Chilwell
Grealish
Gallagher
Bellingham
Rice
Foden
Kane

Brazilia

Football Field
Rafael
Beraldo
Danilor
Gabriel
Wendell
Guimaraes
Casemiro
Douglas Luiz
Rodrygo
Endrick
Vinicius

Istoric confruntări directe

După un sfert de finală de Cupă Mondială memorabil, disputat în 2002 și câștigat de Brazilia cu 2-1, cele două formații s-au mai întâlnit în alte 5 partide amicale, fiecare impunându-se o dată, Brazilia cu 1-0 și Anglia cu 2-1, iar alte 3 meciuri s-au încheiat la egalitate.

Anglia - Brazilia ponturi pariuri

Tipster: Paul0722
Procentaj: 61.9% win
Câștigate: 26/42
Unități: 645
Anglia - Brazilia
Argument Pronostic
Anglia este o echipă care tânjește după mari performanțe, având o generație de excepție și pierzând o finală de Campionat European în urmă cu 4 ani, iar la ultima Cupă Mondială a fost eliminată în sferturi.

Brazilia este și va rămâne o forță a fotbalului mondial, chiar dacă au în această perioadă evoluții neașteptat de slabe, pot oricând să ofere fotbal de calitate și să învingă orice adversar.

Consider că vom avea parte de un meci echilibrat, dominat de Anglia care în acest moment este echipa mai puternică și cred că se va impune, având jucători de mare calitate care vor să demonstreze că au valoare.
Pronostic: 
Victorie Anglia!
Cota: 
1.90
Anglia - Brazilia
Argument Pronostic
Anglia va căuta să-şi omogenizeze echipa în vederea participării la Campionatul European din 2024, în timp ce Brazilia se pregăteşte pentru Copa America.

Se întâlnesc două dintre cele mai valoroase echipe naţionale pe plan Mondial în această partidă amicală, aşadar, cu siguranţă vom avea un meci spectaculos.

Ţinând cont de faptul că avem parte de o partidă amicală, fără vreo miză, mă aştept la un joc deschis de ambele părţi, cu multe ocazii de gol, în care oricare formaţie se poate impune.

Aşadar, am ales să mizez pe un pariu bazat pe goluri, care este cel mai potrivit pentru o partidă amicală din punctul meu de vedere.
Pronostic: 
Interval 1-3 goluri în fiecare repriză
Cota: 
2.05

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *