Atletico Madrid – Girona ponturi pariuri 13.04.2024

atletico madrid girona ponturi pariuri

În acest weekend se dispută runda cu numărul 31, iar echipele caută să își stabilizeze locurile și să obțină mai mult, urmând ca derbyul etapei să se dispute între Atletico Madrid și Girona, ocupantele pozițiilor 4 și 3.

Partida se va disputa pe Metropolitano Stadium din Madrid, începând cu ora 15:00, fiind transmisă de canalele Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Urmăriți avancronica partidei și pronosticul propus la casa de pariuri Betano!

Paul0722 e în formă!

4 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

ore
minute
secunde

Atletico Madrid

Atletico Madrid este o formație de top din La Liga, fiind singura care din când în când a reușit să spargă hegemonia granzilor Real Madrid și Barcelona și să câștige titlul de campioană.

Au avut un sezon destul de slab, sub așteptări, aflându-se într-o oarecare reconstrucție, iar după 30 de runde disputate au adunat 58 de puncte, cu 56 goluri marcate și 35 încasate, clasându-se pe poziția a 4-a, cu 2 puncte peste Bilbao, formație de pe poziția a 5-a.

Vin după un meci în sferturile Ligii Campionilor, câștigat cu emoții, 2-1 contra celor de la Borussia Dortmund, meci care le dă șanse destul de mari pentru calificarea în semifinale.

În  precedentele 3 jocuri de campionat au înregistrat două înfrângeri, 2-0 la Cadiz și 0-3 acasă cu Barcelona, respectiv o victorie runda trecută, 1-2 la Villarreal.

La capitolul absenți îi vom aminti pe Barrios – suspendat, Depay, Hermoso, Lemar și Vitolo – accidentați.

Girona

Girona este surpriza acestui sezon de La Liga, reușind să conducă timp de mai multe etape clasamentul, dar neputând să ducă această luptă până la final, Real Madrid arătând maturitate, experiență și o valoare superioară.

După cele 30 de partide disputate în acest sezon, au adunat 65 de puncte, cu 62 goluri marcate și 36 încasate, clasându-se pe poziția a 3-a, la 2 puncte în spatele Barcelonei și la 10 de liderul Real Madrid.

În precedentele 3 etape au înregistrat o victorie 2-0 cu Osasuna, o înfrângere 1-0 cu Getafe și o nouă victorie, runda precedentă, 3-2 cu Betis.

Absenți pentru acest joc vor fi Martin – suspendat, Artero, Roca și Villa – accidentați.

Echipe probabile

Atletico Madrid

Football Field
Oblak
Savic
Witsel
Mandava
Llorente
Koke
Barrios
Lino
Griezmann
Morata
Riquelme

Girona

Football Field
Oblak
Savic
Witsel
Reinildo
Llorente
Koke
Barrios
Saul
Lino
Griezmann
Morata

Istoric confruntări directe

Meciul tur a fost unul din cele mai spectaculoase ale sezonului, încheiat cu scorul de 4-3 în favoarea Gironei, aceștia marcând prin Valery, Savio, Blind și Martin (golul victoriei în minutul 90+1), iar Atletico a punctat prin Morata-triplă.

Atletico Madrid - Girona ponturi pariuri

Atletico Madrid - Girona
Argument Pronostic
Atletico Madrid este favorită în acest joc, au mare nevoie de puncte deoarece Bilbao urmărește să obțină poziția a 4-a, iar după victoria din Liga Campionilor trebuie să confirme și să continue în aceeași măsură.

Girona este surpriza acestui sezon din La Liga, nu mai au șanse la titlu, dar se mulțumesc cu un loc de Liga Campionilor pentru sezonul viitor, iar pentru asta trebuie să mai obțină puncte și să își asigure una din pozițiile 3-4.

Consider că vom avea parte de un meci echilibrat, spectaculos, ambele formații au arătat că au calitate și capacitate să se impună în fața oricărui adversar, Atletico este favorită și cred că se va impune, dând dovadă de maturitate și experiență.
Pronostic: 
Victorie Atletico Madrid!
Cota: 
2.02

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *