Chelsea – West Ham ponturi pariuri 05.05.2024

chelsea west ham ponturi pariuri

Chelsea spera sa isi continue seria excelenta pe Stamford Bridge si dupa partida cu West Ham United, una dintre victimele sale preferate pe teren propriu. Cele doua echipe sa infrunta duminica de la ora 16.00 in Premier League.

ore
minute
secunde

Chelsea

O prima parte a sezonului foarte slaba, oarecum de asteptat tinandcont ca a schimbat masiv in vara lotul de jucatori.

Mauricio Pochettino a reusit insa sa organizeze mult mai bine jocul echipei sale in 2024 si rezultatele se vad in clasament.

Chelsea chiar daca este eparte de Top 4 poate prinde nesperat un loc de Conference League, ceea ce ar fi multumitor dupa cum au stat lucrurile.

Gruparea de pe Stamford Bridge are un singur esec in ultimele 11 etape, iar pe teren propriu a castigat 6 din cele 7 meciuri sustinute, exceptie a facut o remiza, 2-2, cu Burnley.

Albastrii au 10 victorii acasa in precedentele 10 dispute, iar in 9 partide din acest interval au marcat de cel putin doua ori.

Wesley Fofana, Romeo Lavia, Reece James, Lesley Ugochukwu, Enzo Fernandez, Ben Chilwell, Malo Gusto si Carney Chukwuemeka sunt accidentati. Iar alți cinci jucători, Robert Sanchez, Christopher Nkunku, Raheem Sterling, Thiago Silva și Axel Disasi,

West Ham

Un sezon cu multe rezultate oscilante, dar dupa eliminarea din Europa League se poate concentra doar pe Premier League.

Ciocanarii ocupa locul 9 in campionatul intern cu 49 de puncte, la 6 lungimi de Manchester United aflata pe 6, cel mai probabil vor rata prezenta in cupele europene.

Echipa lui David Moyes a obtinut un singur succes in ultimele 9 partide, un 2-1 pe terenul lui Wolves, runda trecuta a remizat acasa 2-2 cu Liverpool, iar in precedenta deplasare a pierdut 5-2 la Crystal Place.

West Ham are 15 jocuri la rand in care a primit cel putin un gol, ultima partida clean-sheet a fost chiar prima din 2024, cu Brighton  scor 0-0.

Echipe probabile

Chelsea 

Football Field
Petrovic
Gilchrist
Chalobah
Badiashile
Cucurella
Caicedo
Gallagher
Madueke
Palmer
Mudryk
Nicolas Jackson

West Ham

Football Field
Areola
Coufal
Zouma
Mavropanos
Emerson
Alvarez
Soucek
Bowen
Paqueta
Kudus
Antonio

Istoric confruntări directe

Un bilant relativ echilibrat intre cele doua formatii, din 107 partide directe Chelsea a castigat 45, West Ham are 40 de victorii, 22 de meciuri terminandu-se la egalitate.

Pe Stamford Bridge sunt 59 de jocuri, gazdele au 29 de victorii, 12 partide au fost remiza, 12 victorii au revenit oaspetilor, una singura insa a fost reusita in ultimii 22 de ani.

Chelsea – West Ham ponturi pariuri

Tipster: Lily84
Procentaj: 48% win
Câștigate: 12/25
Unități: -230
Chelsea - West Ham
Argument Pronostic
West Ham ramane si in acest sezon o echipa periculoasa, dar la momentul actual se afla intr-o cadere de forma, un singur succes in anterioarele 9 partide disputate in toate competitiile.

Ciocanarii au incasat 38 de goluri in cele 17 deplasari din Premier League, iar acum vor merge pe terenul unei echipe care a marcat de cel putin doua ori in 9 din ultimele 10 jocuri de acasa.

Chelsea vine dupa o serie excelenta pe Stamford Bridge, 6 victorii si o singura remiza, 2-2 cu Burnley, se afla fara indoiala la cea mai buna perioada a sa din acest campionat.

Pe langa avantajul terenului propriu, un atu extrem de important in fotbalul britanic, Chelsea este si echipa mult mai in forma, eusete sa isi creeze destul de lejer multe oportunitati de a marca.
Pronostic: 
victorie Chelsea
Cota: 
1.63

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *