Coasta de Fildeș – DR Congo ponturi pariuri 07.02.2024

coasta de fildeș dr congo ponturi pariuri

Cupa Africii pe Națiuni se dispută în perioada 13 ianuarie – 11 februarie în Coasta de Fildeș, iar în această perioadă se anunță un turneu spectaculos, competiția ajungând în faza semifinalelor.

 

O semifinală echilibrată se va disputa între gazda Coasta de Fildeș și DR Congo, o echipă care reprezintă surpriza acestui turneu.

 

Partida se va disputa pe Stade Olympique Alassane Ouattara din Abidjan, un stadion de 60.000 locuri, începând cu ora 22:00.

 

Urmăriți avancronica partidei și pronosticul propus la casa de pariuri Betano!

ore
minute
secunde

Paul0722 e în formă!

4 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Coasta de Fildeș

Coasta de Fildeș este gazda acestui turneu, devenind una din favoritele la câștigarea trofeului, chiar dacă evoluția din timpul partidelor nu a fost cea mai convingătoare.

 

Au două trofee adjudecate în Cupa Africii, ultimul în 2015, iar de atunci nu au mai depășit faza sferturilor de finală, anul acesta având ca obiectiv câștigarea trofeului.

 

Au o singură victorie la această competiție, obținută în primele 90 de minute, chiar primul joc din grupă contra celor de la Guinea-Bisau, scor 2-0, pentru ca apoi să fie învinși de Nigeria cu 0-1 și de Guineea Ecuatorială cu 4-0.

 

În optimi au reușit să elimine campioana Senegal, după un gol egalizator marcat de Kessie în minutul 86, calificarea fiind obținută la lovituri de departajare, iar în sferturi au trecut de Mali, după prelungiri, cu un gol al calificării marcat în minutul 120+2 de Diakite.

DR Congo

DR Congo este o echipă care a suferit mai multe schimbări în istoria lor, la fel ca toate țările africane, dar au pus accent pe fotbal, având o echipă care îi reprezintă cu mândrie.

 

În Cupa Africii au două titluri adjudecate, dar de când au preluat denumirea de DR Congo au mai obținut două medalii de bronz, iar la ultimul turneu final nu s-au calificat.

 

Au început turneul cu 3 remize în grupă, 1-1 cu Zambia, 1-1 cu Maroc și 0-0 cu Tanzania, reușind să se califice de pe poziția a 2-a.

 

În optimi au reușit surpriza și au eliminat pe Egipt, după 1-1 la finalul prelungirilor și o calificare obținută la lovituri de departajare, iar în sferturi au eliminat pe Guinea după un meci spectaculos, încheiat cu scorul de 1-3.

Echipe probabile

Coasta de Fildeș

Football Field
Fofana
Aurier
Singo
Ndick
Konan
Pepe
Seri
Fofana
Kessie
Gradel
Kouame

DR Congo

Football Field
Mpasi
Kalulu
Mbemba
Inonga
Masuaku
Elia
Pickel
Bongonda
Moutoussamy
Wissa
Bakambu

Istoric confruntări directe

Ultimul meci direct datează din luna ianuarie a anului 2023, un meci încheiat la egalitate, 0-0, fără istoric.

 

În precedentele 8 meciuri directe, Coasta de Fildeș are 3 victorii, DR Congo s-a impus o dată, iar 3 partide s-au încheiat la egalitate.

Coasta de Fildeș - DR Congo ponturi pariuri

Coasta de Fildeș - DR Congo
Argument Pronostic
Coasta de Fildeș este favorită în acest joc, chiar dacă parcursul lor nu a arătat prea bine, au avut șansă, iar acum sunt favoriță la accederea în finala Cupei Africii.

DR Congo este aproape de o mare performanță, dar întâlnesc un adversar care pe lângă o valoare superioară are și avantajul faptului că sunt organizatori ai competiției.

Consider că vom avea parte de un meci echilibrat, Coasta de Fildeș întâlnește un adversar facil în calculele hârtiei, dar cu siguranță nu va fi un meci ușor.
Pronostic: 
Victorie Coasta de Fildeș!
Cota: 
2.18

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *