Frankfurt – Augsburg ponturi pariuri 19.04.2024

frankfurt augsburg ponturi pariuri

In runda a 30-a din Germania Bundesliga, Frankfurt primeste vizita celor de Augsburg, intr-o confruntare ce se va disputa vineri, 19 aprilie, de la ora 21:30. Partida se va juca pe „Deutsche Bank Park” si va fi transmisa de canalul Orange Sport 3.

ore
minute
secunde

AndreiAdi e în formă!

4 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Frankfurt

Fara victorie de patru etape, „vulturii” se mentin in zona locurilor de cupe europene, aflandu-se pe locul al 6-lea, cu cele 42 de puncte adunate. Dupa 29 de runde disputate, acestia au un parcurs de 10-12-7, golaveraj 43-39.

Pe „Deutsche Bank Park”, formatia pregatita de Dino Toppmoller a suferit o singura infrangere in acest sezon din Bundesliga, 1-2 cu Stuttgart. A reusit sa o invinga pe Bayern Munchen cu un surprinzator 5-1, iar duelul cu Dortmund s-a incheiat cu un spectaculos 3-3.

Frankfurt s-a deplasat weekendul trecut la Stuttgart, acolo unde s-a ales cu o noua infrangere departe de propria arena, scor 3-0, rezultatul fiind stabilit inca din primele 45 de minute.

Absenti: Sasa Kalajdzic, Mehdi Loune, Sebastian Rode si Tuta.

Augsburg

Formatia vizitatoare se afla pe pozitia a saptea in clasamentul din Bundesliga, cu 39 de puncte, sperand la calificarea in competitiile europene. Pana acum, pe parcursul celor 29 de runde a inregistrat 10 victorii si noua remize, suferind 10 infrangeri.

In ultimul meci disputat in deplasare, formatia antrenata de Jess Thorup a suferit o infrangere cu 3-1 in fata celor de la Hoffenheim. Emedin Demirovic a marcat singurul gol al oaspetilor.

In runda precedenta, cei de la Augsburg a primit vizita celor de la Union Berlin, formatie pe care au reusit sa o invinga cu 2-0. Phillip Tietz si Sven Michel au fost autorii golurilor.

Absenti: Niklas Dorsch, Raphael Framberger, Robert Gumny, Iago, Fredrik Jensen, Reece Oxford si Elvis Rexhbecaj.

Echipe probabile

Frankfurt

Football Field
Trapp
Buta
Koch
Pacho
Nkoukou
Ebimbe
Gotze
Larsson
Knauff
Marmoush
Bahoya

Augsburg

Football Field
Dahmen
Mbabu
Gouweleeuw
Uduokhai
Pedersen
Engels
Vargas
Jakic
Maier
Demirovic
Tietz

Istoric confruntări directe

In ultimele cinci confruntari directe s-a inregistrat o victorie a celor de la Frankfurt, trei rezultate de egalitate si un succes al celor de la Augsburg. In tur, elevii lui Jess Thorup s-au impus cu 1-2.

Frankfurt - Augsburg ponturi pariuri

Frankfurt - Augsburg
Argument Pronostic
Frankfurt a marcat 43 de goluri in acest sezon de Bundesliga, din care 23 au fost inscrise in fata propriilor fani.

Omar Marmoush este golgheterul echipei cu 10 goluri si 6 pase decisive. Acesta traverseaza o perioada slaba, fara gol marcat in ultimele sase etape.

Augsburg, pe de alta parte, are o defensiva modesta in deplasare, acolo unde a scapat fara sa primeasca gol doar in una dintre cele 14 partide.

In plus, oaspetii au mari probleme la fazele fixe, iar pana acum au incasat 18 goluri din astfel de situatii, mai multe decat orice alta formatie din campionat.

In opinia mea, vom avea parte de un meci cu reusite in ambele porti, la fel cum s-a intamplat si in ultimele patru confruntari directe.
Pronostic: 
Ambele echipe marcheaza
Cota: 
1.59

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *