Caută
Close this search box.

Norvegia – Slovacia ponturi pariuri 26.03.2024

norvegia slovacia ponturi pariuri

În această perioadă se joacă meciuri internaționale, iar echipele calificate la Euro 2024 dispută jocuri amicale pentru a pregăti meciurile de la turneul final.

 

Un duel cu o care ne interesează în mod special se va disputa între Norvegia în calitate de gazdă și Slovacia, viitoarea noastră adversară de la turneul final.

 

Partida se va disputa pe Ullevaal Stadion din Oslo, capitala Norvegiei, începând cu ora 20:00.

 

Urmăriți avancronica partidei și pronosticul propus la casa de pariuri Betano!

ore
minute
secunde

Paul0722 e în formă!

3 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Norvegia

Norvegia este o echipă nordică care are un anumit specific în evoluțiile sale, au în componență jucători foarte buni, vârfuri la echipe puternice ale Europei.

 

Ceea ce îi oprește pe norvegieni să producă o performanță importantă la un turneu final este diferența majoră dintre principalii jucători precum Bobb, Sorloth, Odegaard și Haaland și ceilalți componenți au echipei, în principal cei de pe linia de fund și portar. 

 

Nu s-au calificat la Euro 2024 după ce au încheiat pe poziția a 3-a o grupă complicată din care au mai făcut parte Spania, Scoția, Georgia și Cipru.

 

Au disputat în urmă cu 3 zile un meci amical tot pe teren propriu, fiind învinși de Cehia, scor 1-2, marcatorul norvegienilor fiind Bobb, jucător legitimat la Manchester City.

Slovacia

Slovacia este o echipă puternică a Europei, au o constanță în evoluții solide și chiar dacă nu au jucători foarte importanți, au un nucleu de jucători care se luptă pentru fiecare minge, dovadă și rezultatele obținute.

 

Sunt o echipă pe care România o va întâlni la Euro 2024, dorindu-ne să scoatem maxim din acest joc, dar cu siguranță Slovacia va demonstra inclusiv în acest amical că sunt o echipă de temut.

 

Au ajuns la Euro după ce au încheiat pe poziția a 2-a o grupă din care au mai făcut parte Portugalia, Luxemburg, Islanda, Bosnia și Liechtenstein.

 

Au jucat și ei un meci amical în urmă cu câteva zile, în compania Austriei, pierdut pe teren propriu cu 0-2, aspect îngrijorător pentru slovaci și vor încerca să repare ceva în această deplasare.

Echipe probabile

Norvegia

Football Field
Nyland
Ajer
Olsen
Ostigard
Bjorkan
Odegaard
Thorstvedt
Elyounoussi
Bobb
Haaland
Sorloth

Slovacia

Football Field
Dubravka
Tomic
Gyomber
Obert
Hancko
Kucka
Lobotka
Duda
Suslov
Tupta
Haraslin

Istoric confruntări directe

Cele două formații s-au întâlnit doar în jocuri amicale, iar în cele 4 meciuri directe, Norvegia are 3 victorii, iar Slovacia a câștigat și ea o dispută.

Norvegia - Slovacia ponturi pariuri

Tipster: Paul0722
Procentaj: 61.9% win
Câștigate: 26/42
Unități: 645
Norvegia - Slovacia
Argument Pronostic
Norvegia este o echipă care are în componență jucători de foarte mare valoare, aceștia vor încerca ca în viitorul apropiat să își pună amprenta în istoria echipei cu o performanță mare, dar au de luptat și trebuie să înceapă să construiască chiar și în aceste meciuri amicale.

Slovacia este adversara noastră directă la Euro 2024, iar acest meci devine foarte interesant și relevant pentru tricolori, își doresc să obțină victorii care să le ofere moral pentru participarea la turneul final.

Consider că vom avea parte de un meci echilibrat, cu două echipe puternice, capabile să câștige împotriva oricărui adversar, Norvegia este favorită și cred că va forța victoria.
Pronostic: 
Victorie Norvegia și Peste 1.5 goluri în meci!
Cota: 
2.15

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *