Caută
Close this search box.

Petrolul – U Craiova 1948 ponturi pariuri 18.03.2024

petrolul u craiova 1948 ponturi pariuri

În acest weekend s-a intrat în meciurile de Play-out din Superliga României, iar meciurile spectacol ne vor aștepta în fiecare săptămână. În prima etapă avem parte de un meci echilibrat, între două formații valoroase, Petrolul fiind gazda meciului cu U Craiova 1948.

 

Partida se va disputa pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești, începând cu ora 20:30, fiind transmisă de canalele Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

 

Urmăriți avancronica partidei și pariați pronosticul propus pentru acest joc la casa de pariuri Superbet!

ore
minute
secunde

Paul0722 e în formă!

3 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Petrolul Ploiești

Petrolul este o echipă solidă a campionatului României, după ce a avut recent o perioadă în care s-au zbătut în ligile inferioare, acum se luptă la jumătatea clasamentului și reușesc să pună probleme oricărui adversar, având ca principal obiectiv câștigarea Play-outului.

 

După ce undeva pe la mijlocul sezonului regulat păreau o echipă care nu va rata Play-offul, la finalul anului 2023 și în 2024 au avut multe perioade foarte slabe, cu meciuri sub nivelul arătat la început de sezon, iar asta a făcut ca ei să nu mai aibă șanse la locul 6 și să se mulțumească cu un loc în Play-out.

 

Ocupă poziția a 11-a la intrarea în Play-out, cu 18 puncte, fiind la diar 2 puncte de adversara din acest joc, și la 6 de locul 7, ocupat de U Cluj, formație care deja și-a jucat meciul.

 

Vin după 4 înfrângeri consecutive, un 1-0 la UTA Arad, 2-3 acasă cu Univ. Craiova,1-0 cu FCSB și 1-2 acasă cu Sepsi în ultima etapă a sezonului regulat.

U Craiova 1948

U Craiova 1948 este o formație spectaculoasă a campionatului României, au individualități demne de o formație care se luptă la titlu, dar inconstanța în evoluții este o mare problemă pentru olteni.

 

Au sperat că vor putea să se lupte pentru un loc de Play-off, dar nu au reușit acest lucru, mai mult de atât, la intrarea în Play-out ocupă poziție de baraj.

 

Pe banca tehncă s-au perindat mai mulți antrenori în acest sezon, iar în cele din urmă patronul Adrian Mititelu a apelat tot la Nicolo Napoli, cel care în mai multe rânduri a resuscitat formația din Craiova.

 

Încep acest joc de pe loc de baraj, locul 13, cu 16 puncte, obiectivul fiind salvarea directă de la retrogradare.

 

Vin după o serie de 6 jocuri în care au înregistrat 5 înfrângeri și o remiză, iar în ultimele 2 au o înfrângere 3-2 la UTA Arad și 1-2 în ultimul joc al sezonului regulat, contra rivalei Universitatea Craiova.

Echipe probabile

Petrolul

Football Field
Zima
Papp
Meijers
Huja
Ticu
Hanca
Seto
Jair
Bratu
Berisha
Grozav

U Craiova 1948

Football Field
Popa
Padula
Lacroix
Compagnucci
Mascarenhas
Baeten
Achim
Bauza
Albu
Bahassa
Chițu

Istoric confruntări directe

Cele oduă formații au produs meciuri spectaculoase în sezonul regulat, în tur Petrolul a câștigat pe teren propriu cu 4-3, iar în retur U Craiova 1948 s-a impus cu 2-0.

Petrolul - U Craiova 1948 ponturi pariuri

Tipster: Paul0722
Procentaj: 61.9% win
Câștigate: 26/42
Unități: 645
Petrolul - U Craiova 1948
Argument Pronostic
Petrolul are ca obiectiv câștigarea Play-outului, pentru a avea o șansă să participe în cupele europene, iar în acest joc pot să obțină o victorie după 4 meciuri consecutive în care nu au mai simțit gustul celor 3 puncte.

U Craiova 1948 trece printr-o situație delicată, au ajuns pe loc de baraj, iar pentru a restructura echipa a fost readus pe banca tehnică același Nicolo Napoli.

Consider că vom avea parte de un meci disputat, cu goluri marcate în ambele porți, meci în care Petrolul este favorită, dar nu vor avea viață ușoară.
Pronostic: 
Ambele echipe marchează!
Cota: 
2.00

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *