Caută
Close this search box.

Aston Villa – Leicester ponturi pariuri 21.02.2021

pronosticuri pariuri aston villa vs leicester

Aston Villa si Leicester se vor infrunta duminica in cadrul etapei a 25-a din Anglia Premier League. Partida se va desfasura cu incepere de la ora 16.05 pe Villa Park din Birmingham putand fi urmarita pe canalul Eurosport 1.

pronosticuri pariuri aston villa vs leicester

Aston Villa.

Gazdele ocupa locul 8 in Anglia Premier League cu 36 de puncte dupa 22 de partide jucate, fiind la doar 6 lungimi de prima pozitie europeana, ceea ce ar fi cu adevarat fantastic tanand cont de faptul ca a evitat retrogradarea in extremis sezonul trecut.

Vine dupa o remiza alba pe terenul lui Brighton, precedata de un succes acasa 1-0, in fata lui Arsenal, aceste rezultate au marit increderea elevilor lui Dean Smith.

In alta ordine de idei are 3 victorii in ultimele 4 jocuri de pe teren propriu, dar cu adevarat interesant este faptul ca 10 din cele 11 victorii stagionale au fost obtinute fara a primi gol.

De altfel gazdele au incasat doar 3 goluri in primele 30 de minute ale partidelor jucate, fiind alaturi de Manchester City singurele formatii din campionat care se pot lauda cu aceasta statistica.

Ollie Watkins poate deveni primul jucator de la Villa care inscrie in patru meciuri consecutive din Premier League acasa de la Gareth Barry din 2006.

Leicester.

Vulpile pierd teren in lupta pentru titlu, insa raman in carti cu mari sanse la podiumul campionatului englez, ceea ce nu este deloc putin daca vor si reusi.

Ocupa locul 3, la egalitate de puncte cu a 2-a clasata, Manchester United, diavolii au insa un golaveraj superior.

Brandan Rogers si elevii sai sunt neinvinsi in ultimele 7 deplasari din Premier League, de asemenea au un bilant excelent afara cu 27 de puncte castigate.

Brendan Rodgers a castigat toate cele cinci meciuri din Premier League in deplasare impotriva lui Aston Villa ca manager, cel mai bun record al sau in fata unei formatii engleze.

Jamie Vardy poate sa devina al 6-lea jucator implicat direct in 100 de goluri din Premier League inainte de implinirea a 30 de ani, pana acum are 81 de goluri si 18 pase decisive.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Aston Villa (4-3-3): Martinez – Elmohamady, Konsa, Mings, Targett – Sanson, Luiz, McGinn – Traore, Watkins, Grealish.

Leicester (4-2-3-1): Schmeichel – Pereira, Evans, Soyuncu, Castagne – Ndidi, Tielemans – Albrighton, Maddison, Barnes – Vardy.

Vezi aici toate cotele pentru Aston Villa – Leicester!

Absenti.

Aston Villa: Kortney Hause, Matthew Cash, Wesley.

Leicester: Ayoze Perez, Wes Morgan, James Justin, Dennis Praet, Wesley Fofana.

Istoric confruntari directe.

In ultimii doi ani cele doua echipe s-au infruntat de 6 ori, fiecare dintre ele are cate doua victorii, alte doua partide s-au terminat la egalitate.

S-au marcat minim doua goluri in 8 din precedentele 9 jocuri directe, poate fi incercat pe biletul zilei azi, peste 1.5 goluri.

Ponturi pariuri Aston Villa – Leicester – Lily84.

Un meci deosebit de interesant, Leicester are un bilant excelent in deplasare, doar Manchester United sta mai bine la acest capitol, in timp ce Aston Villa este o echipa setata pe faza ofensiva.

Rezultatul final al acestei infruntari este destul de dificil de anticipat, din acest motiv am mizt pe piata de goluri oferita de casa de pariuri online Publicwin, daca nu ai cont la aceasta casa iti recomand articolul cu Pareri PublicWin, ce spun specialistii despre casa de pariuri.

Va fi un duel care pe care, gazdele nu au mare trebuinta de o remiza, nu ajuta in clasament foarte mult, in timp ce vulpile au marcat cel putin un gol in 7 din ultimele 9 deplasari.

Pronostic Aston Villa – Leicester: Ambele echipe inscriu cota 1.62