Caută
Close this search box.

Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 27.01.2022

Oferta de astazi este una foarte saraca, dar am reusit sa gasim doua evenimente ce arata destul de bine. Speram sa vedem goluri, deoarece este o perioada destul de saraca, iar asta nu este deloc pe stilul nostru.

ban pe ban cu ion dan

Dyn. Kiev – Bodo/Glimt

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Dynamo Kiev si Bodo/Glimt, meci ce conteaza pentru o partida de pregatire din pauza competitionala !

Foarte multe lucruri nu ar fi de spus despre acest meci. Este o partida de pregatire, asa ca statisticile nu conteaza intr-un astfel de meci. Ambele formatii vor rula foarte multi jucatori, asa ca nu putem sa ne bazam nici macar pe un prim 11 . Dinamo Kiev a evoluat deja in doua partide amicale anul acesta, iar rezultatele au fost unele pozitive: 4:0 cu Racing Luxembourg si 3:1 cu Murcia. Se vede ca jucatorii sunt interesati sa arate bine in acest meciuri de pregatire si ii asteptam si astazi sa iasa la rampa.

De cealalta parte, Bodo/Glimt nu are niciun meci in anul 2022, dar norvegienii sunt foarte „Activi” cand vine vorba despre reusite, asa ca nu cred ca astazi se vor opri. Cum am spus si mai sus, avem un meci amical, unul de test, in care ambele echipe isi vor pregati jucatori si strategii, asa ca nu este loc de o aparare solida. Mergem pe varianta Peste 2.5 goluri, iar cota pentru un meci amical este foarte buna !

Club Brugge – Royale Union

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Club Brugge si Royale Union SG, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 24 din Belgia: Jupiler Pro League !

Club Brugge este campioana din sezonul trecut si favorita si anul acesta sa se impuna in campionatul intern din Belgia. Din pacate pentru ei, au avut parte de o mare surpriza, iar daca Anderlecht se va impune in meciul cu Cercle Brugge, vor pica pe locul 4 in clasament. Astazi au un meci de 6 puncte, deoarece intalnesc liderul la zi, ce are deja un avantaj considerabil. Este sansa lor sa micsoreze dupa acest meci diferenta de puncte, mai ales ca evolueaza pe teren propriu, loc unde sunt aproape invincibili.

De cealalta parte, Royale Union este de departe cea mai mare surpriza a acestui sezon. Nimeni nu le dadea vreo sansa ca dupa 23 de etape vor fi pe primul loc si la un avans de 9 puncte fata de urmaritoare. Astazi au de trecut un adevarat test, deoarece joaca pe terenul campioanei si daca il vor trece cu brio, nu vad cine ar mai putea sa ii opreasca din drumul spre titlu, chiar daca mai sunt multe meciuri de jucat. Noi mergem pe un meci deschis si pariem pe gol marcat in ambele reprize !

Ponturi Pariuri: 27.01.2022

Pariază AICI – 500 LEI bonus!