Caută
Close this search box.

Monaco – Dijon ponturi pariuri 11.04.2021

Ponturi fotbal Monaco vs Dijon

Ziua de duminica ne aduce foarte multe meciuri din Ligue 1. Intr-unul dintre ele se confrunta Monaco si Dijon, pe Stade Louis II, iar jocul este programat sa inceapa la ora 18:05. Ti-am pregatit un pont cu o cota de 1.56 la aceasta partida.

Ponturi fotbal Monaco vs Dijon

Monaco.

Face un campionat bun si de aceea este pe locul al 3-lea pentru ca in 31 de runde a adunat 62 de puncte. PSG care e pe 2 are doar unul in plus, iar liderul Lille este la 4 distanta.

Se bazeaza pe a 2-a cea mai productiva ofensiva din Ligue 1 si a marcat de 64 de ori. Apararea este pe 7 alaturi de cea a lui Reims si ambele au incasat cate 38 de goluri.

A suferit o singura infrangere in ultimele 19 dueluri, cu Strasbourg, iar pe 15 dintre ele le-a castigat. Pe teren propriu este neinvinsa de 9 meciuri si in 6 dintre acestea s-a impus.

Dijon.

Este ca si retrogradata deoarece este lanterna rosie a clasamentului. In 31 de etape a strans doar 15 puncte, iar Nantes care este deasupra ei are cu 13 mai multe.

Atacul ei este cel mai slab din prima liga franceza pentru ca a inscris doar de 20 de ori. Defensiva este peste cea a altor 4 formatii si a primit 53 de goluri.

Vine dupa 12 infrangeri la rand si cu siguranta moralul jucatorilor este la pamant. A pierdut ultimele 6 deplasari, dar inainte de asta avusese 3 remize si 2 victorii pe teren strain, asadar a avut o cadere incredibila.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Monaco (4-4-2): Lecomte – Sidibe, A. Disasi, Maripan, C. Henrique – Golovin, Y. Fofana, K. Diatta, Jovetic – Volland, Ben Yedder.
Dijon (5-3-2): Allagbe – W. Lautoa, Ecuele Manga, S. Coulibaly, Ngonda, S. Boey – B. Celina, Benzia, J. Marie – Mama Balde, M. Konate.

Absenti.

  • Monaco: Willem Geubbels, Pietro Pellegri, Aurelien Tchouameni si Ruben Aguilar vor lipsi, iar Sofiane Diop este incert.
  • Dijon: Eric Ebimbe este anuntat ca fiind indisponibil.

Istoric Confruntari Directe.

  • Monaco este neinvinsa in ultimele 3 astfel de intalniri si pe 2 dintre ele le-a castigat.
  • S-a impus la limita in turul acestui campionat, cu 1-0.
  • Acelasi deznodamant l-a avut si precedentul duel in care a fost in postura de gazda.

Ponturi pariuri Monaco – Dijon – Releu.

Monaco este net superioara si de aceea iti propun sa pariem pe 1/1 pentru o cota de 1.56 la 888Sport. Daca esti un parior care prefera sa joace de pe telefon atunci iti recomand articolul Top Case de pariuri mobil!

Gruparea din Principat este pe locul al 3-lea si primeste vizita lanternei rosii a clasamentului. Are un lot mult mai bun decat aceasta si in opinia mea sta mai bine si in ceea ce priveste banca tehnica.

Dijon este practic retrogradata si jucatorii nu mai au motivatie. In 4 din ultimele 5 deplasari a pierdut si la pauza era condusa. La fel s-a intamplat atat in turul acestui campionat impotriva adversarului de acum cat si la precedenta vizita la acesta.

Pronostic Monaco – Dijon & Cota: 1/1 – 1.56