Caută
Close this search box.

Polonia – San Marino ponturi pariuri 09.10.2021

polonia san marino ponturi pariuri

Preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal, Qatar 2022, revin in atentia echipelor si a microbistilor. Dupa o luna in care s-au desfasurat doar competitii intercluburi, este timpul nationalelor sa defileze pe covorul verde. In Europa lupta este acerba, iar Polonia intalneste San Marino, intr-un duel clar dezechilibrat.

polonia san marino ponturi pariuri

Meciul va avea loc sambata de la ora 21:45 si va fi arbitrat de F. Jovic din Croatia. Voi juca acest meci la betano, una dintre casele de pariuri care ofera pariorilor cote foarte frumoase si daca te intereseaza informatii despre un cod bonus betano, poti vizita articolul de aici.

Polonia.

Se afla in lupta pentru locul al doilea, loc care duce la baraj, cu Albania, fiind la un punct in spatele acesteia dupa 6 partide jucate.

Este neinvinsa de 3 partide in aceasta grupa si are o linie de clasament pozitiva, cu 3 victorii, 2 egaluri si doar o infrangere. Golaverajul este si el unul bun, avand 19 goluri marcate si doar 8 primite.

In ultima partida din preliminarii, Polonia a remizat acasa cu Anglia, 1-1, celalalt egal pe care l-a reusit fiind cu Ungaria in deplasare, 3-3, in chiar prima partida. Infrangerea a venit in deplasarea din Anglia, 1-2.Cu Albania, principala contracandidata la locul 2, a jucat in septembrie acasa, invingand-o cu 4-1.

San Marino.

Are 9 infrangeri consecutive, ultimul meci in care a reusit sa adune puncte fiind in Nations League in urma cu aproape un an, izbutind un 0-0 acasa cu Gibraltar.

Din aceste 9 infrangeri, in doua a primit chiar 7 goluri, in amicalul cu Italia dinainte de Euro si in partida din tur cu Polonia, pierduta 1-7.

Este si singurul gol marcat de San Marino care ocupa ultimul loc in grupa, depasita fiind chiar si de Andorra cu care a pierdut, 0-2.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Polonia(3-4-1-2): Szczesny – Bednarek, Glik, Dawidowicz – Krychowiak – Frankowski, Moder, Zielinski, Bereszynski – Lewandowski, Piatek.

San Marino(5-4-1): Benedettini – Battistini, Brolli, Fabbri, Palazzi, Grandoni – Hirsch, Golinucci, Golinucci, Tomassini – Nanni.

Absenti: –

Istoric Confruntari Directe.

S-au intalnit ultima data in tur, Polonia invingand cu 7-1. Inaintea acestui meci s-au mai intalnit in preliminariile mondialului din Brazilia 2014, cand Polonia s-a impus cu 5-0 acasa si 5-1 in deplasare.

Ponturi pariuri Polonia – San Marino- zamy_bz.

Nu cred ca se pune problema invingatoarei din aceasta partida.Meciul va curge intr-o singura directie si singura problema care se pune este aceea a scorului. In tur, San Marino a primit 7 goluri. Este de urmarit daca setea aceasta de goluri a Poloniei se va materializa si in partida retur. Daca te intereseaza informatii despre case de pariuri online, poti vizita articolul de aici.

Nu a fost usor de gasit un pronostic pentru acest meci. In general partidele atat de dezechilibrate nu sunt usor de analizat, insa am cautat bine in oferta celor de la betano. Desi ar fi fost tentant un pariu la handicap, iarasi mi s-a parut riscant. Cartonase nu cred ca vom avea prea multe, nefiind un meci echilibrat, insa cred ca vom avea cornere, si anume peste 9.5.

Pronostic Polonia – San Marino peste 9.5 cornere Polonia– 1.50!