Bilet Fotbal Spania La Liga – Cota 10 – 26.04-28.04.2024

biletul zilei la liga

La Liga este unul din campionatele de top din Europa, care de-a lungul anilor ne-a oferit in dese randuri castigatoarele trofeelor importante si bineinteles aici putem vedea la joc foarte multi jucatori de nivel ”World Class”. Ne aflam deja spre finalul sezonului 2023/2024 si s-a schimbat putin situatia, iar favoritele pentru castigarea trofeului de campioana sunt Real Madrid si Barcelona.

Biletul Zilei Fotbal –Spania La Liga – Etapa 33

Real Sociedad - Real Madrid

Etapa cu numarul 33 are un debut spectaculos printr-un derby de 5 stele, Real Sociedad primind vizita lui Real Madrid. Daca gazdele lupta pentru o pozitie care sa o califice intr-o cupa europeana, oaspetii se apropie cu pasi mari de un nou titlu de campioana. Intre cele doua combatante de azi avem o diferenta de 30 de puncte, una care se va vedea cu siguranta si pe teren.

Pentru mine echipa oaspete porneste cu prima sansa, dar totusi avand in vedere distanta destul de mare fata de locul 2, asta poate duce la o mica relaxare pentru aceasta si voi alege mai degraba un pariu pe goluri. In 6 din ultimele 7 meciuri jucate de Real Sociedad s-a marcat cel putin un gol in prima repriza. Acelasi procentaj de reusita in prima parte ne-a oferit si Real Madrid.

Pronostic

Peste 0.5 goluri in prima repriza

Cota

1.50

Las Palmas - Girona

Partida de debut a zilei de sambata din La Liga va fi cea dintre Las Palmas si Girona, Estadio de Gran Canaria din Las Palmas fiind gazda acesteia. Nu foarte departe de ora pranzului vom vedea la lucru doua echipe cu parcursuri diferite in acest sezon, prima invartindu-se in zona de mijloc a clasamentului, iar a doua ocupa ultima pozitie de pe podiumul din La Liga.

Analizand toate statisticile din acest sezon singurul pronostic pe care il pot alege este ca Girona nu va pierde si ca se vor marca cel putin 2 goluri in cele 90 de minute. Chiar daca Girona are infrangeri pe banda rulanta in deplasare ma astept ca sa scoata cel putin un egal de aceasta data si sa se inscrie minim 2 goluri.

Pronostic

X2 si Peste 1.5 goluri in meci

Cota

1.53

Atl. Madrid - Ath. Bilbao

Atl. Madrid impotriva lui Ath. Bilbao este una dintre cele mai echilibrate partide ale etapei cu numarul 33 si in acelasi timp poate fi considerat si un adevarat derby prin prisma pozitiilor ocupate in clasament. Prima se afla pe locul 4 cu 61 de puncte , iar a doua se afla pe o pozitie mai jos cu 3 puncte mai putine, acestea aflandu-se in lupta directa pentru un loc in Liga Campionilor.

Am foarte mare incredere ca vom vedea un adevarat spectacol oferit de cele doua adversare de azi, acestea fiind obligate sa dea drumul la jocul ofensiv pentru a incerca obtinerea celor 3 puncte. In 6 din ultimele 7 partide jucate de Atl. Madrid s-a inscris cel putin un gol in ambele porti sau minim 3 goluri in total. Ath. Bilbao s-a impus in ultima confruntare directa cu scorul de 3-0.

Pronostic

Ambele echipe marcheaza sau Peste 2.5 goluri in meci

Cota

1.53

Cadiz - Mallorca

Duminica de la ora 15:00 le vom vedea la lucru pe Cadiz si Mallorca, Estadio Nuevo Mirandilla din Cadiz fiind scena acestui duel. Aceasta partida dintre doua echipe care se afla in lupta directa pentru evitarea retrogradarii in La Liga, va fi una foarte interesanta ambele fiind obligate la obtinerea celor 3 puncte pentru a-si pastra locul pe prima scena fotbalistica din Spania.

Chiar daca Mallorca pare sa aiba toate premizele pentru obtinerea unei victorii, voi alege mai degraba pronosticul ca se va marca cel putin un gol in primele 45 de minute. In 5 din ultimele 6 meciuri jucate de Cadiz s-a inscris cel putin un gol in prima repriza. De asemenea s-a ajuns la 6 confruntari directe consecutive in care pronosticul oferit de mine pentru azi a fost castigator.

Pronostic

Peste 0.5 goluri in prima repriza

Cota

1.72

Betis - Sevilla

Si pentru ultima partida din acest bilet alegem un duel foarte interesant din La Liga si astfel duminica de la ora 22:00 ne vom deplasa pe Estadio Benito Villamarin din Sevilla, unde se vor intalni cele doua rivale locale Betis si Sevilla. Faptul ca cele doua echipe lupta pentru obiective diferite in La Liga va face si mai interesant acest duel.

Chiar daca eu le vad favorite clar pe gazde in acest meci, voi evita sa aleg un pronostic pe solist si voi alege ceva mai safe, mai exact, ca alb-verzi nu vor pierde si ca se vor marca minim 2 goluri in. In ultimele doua etape Betis a obtinut doua victorii importante in lupta pentru cupele europene, ambele cu scorul de 2-1, impotriva lui Celta Viga si lui Valencia. De asemenea confruntarea directa din tur s-a terminat la egalitate cu scorul de 1-1.

Pronostic

1X si Peste 1.5 goluri in meci

Cota

1.72

Vezi alte bilete de azi:

Bilet Pariuri La Liga - Etapa 33

Real Sociedad – Real Madrid

Peste 0.5 goluri in prima repriza

1.55

Las Palmas – Girona

X2 si Peste 1.5 goluri in meci

1.62

Atl. Madrid – Ath. Bilbao

Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri in meci

1.53

Cadiz – Mallorca

Peste 0.5 goluri in prima repriza

1.72

Betis – Sevilla

1X si Peste 1.5 goluri in meci

1.72

Cota totală:

10.38