Pariul zilei propus de Lavinia – 25.04.2024

pontul zilei

Ne apropiem cu pasi repezi de finalul de luna, asa ca nu mai avem voie sa ne lovim de pronosticuri necastigatoare. Nu a fost o luna prea grozava, dar o putem salva cu un profit de cateva sute de unitati.

Pariul Zilei Azi – 25.04.2024

ore
minute
secunde

Djurgarden - Malmo

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Djurgarden si Malmo, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 5 din Suedia: Allsvenskan!


Djurgarden pleaca cu sansa a doua la victorie astazi, chiar daca evolueaza pe teren propriu. Startul de sezon nu este unul grozav pentru ei, acestia obtinand doar 7 puncte in primele 4 intalniri. Ocupa pozitia a 5-a pentru moment, iar orice punct pierdut in acest start de sezon le poate complica si mai mult situatia. O victorie astazi ar insemna 6 puncte pentru ei, deoarece intalnesc un adversar puternic, din fruntea clasamentului.


De cealalta parte, Malmo este liderul la zi in Suedia dupa primele 4 etape. Cu punctaj maxim si un golaveraj de invidiat: numai putin de 12 goluri marcate si doar unul primit, Malmo pleaca din postura de favorita la castigarea celor trei puncte. Totusi, au avut mai mereu problemele cand i-au intalnit pe cei de la Djurgarden si ma astept ca acest lucru sa se intample si in aceasta seara. Vad un meci echilibrat intre cele doua formatii, asa ca mergem pe varianta ambele echipe marcheaza!

Pontul Zilei - 25.04.2024

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: 0% win
Câștigate 0/2
Unități -200

Pronostic Djurgarden – Malmo

Ambele echipe marcheaza

Cota

1.75

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 NAN % ( voturi)
( voturi)
X NAN % ( voturi)
( voturi)
2 NAN % ( voturi)
( voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *