AS Roma – Feyenoord ponturi pariuri 22.02.2024

as roma feyenoord ponturi pariuri

AS Roma spera sa reuseasca o calificare in optimile de finala Europa League, dar la randul sau Feyenoord are planuri de calificare fiind o echipa care pune mari probleme. Cele doua formatii se infrunta joi seara de la ora 22.00 pe Stadio Olimpico in 16-imile de finala Conference League.

ore
minute
secunde

AS Roma

In mod surprinzator nu a reusit sa castige grupa terminand pe locul secund dupa Slavia Praga, dar devansandu-le pe Servette Geneva si Sheriff Tiraspol.

 

Fata de toamna competitiei abordeza aceasta partida cu un alt antrenor, Daniele De Rossi, acesta inlocuindu-l pe Jose Mourinho.

 

Cu noul tehnician a reusit sa castige 4 din precedentele 6 jocuri sustinute, a pierdut acasa cu Inter in Serie A si a remizat in meciul tur din Olanda.

 

Capitolinii au un record de 100% in ultimele 7 meciuri de acasa din  Europa League, in 4 dintre acestea au terminat fara gol incasat.

 

Edoardo Bove este suspendat dupa cartonasul incasat in jocul tur, locul sau va fi luat de Bryan Cristante.

 

Tammy Abraham ramane singurul jucator indisponibil, revine fundasul Chris Smalling.

Feyenoord

Champions League a fost o experienta buna dar si o palarie destul de mare terminand pe locul 3 in grupa dupa Atletico Madrid si Lazio, a castigat insa duelul cu Celtic pentru Europa League, gratie unui succes acasa in fata lui Lazio.

 

Are slabe sanse de a-si apara titlul in Eredivisie chiar daca a castigat etapa trecuta acasa cu Waalwijk, 1-0, destul de greu contra unei adversare din zona retrogradarii.

 

Rezultatul nu este intamplator, olandezii par oarecum intr-o eclipsa de forma, mai ales ca principalul lor om de gol, mexicanul Santi Gimenez, nu a mai inscris de 7 partide.

 

Quinten Timber si Lutsharel Geertruida au revenit dupa accidentari si au evoluat cu Waalwijk, Alireza Jahanbakhsh, Gernot Trauner si portarul Justin Bijlow sunt accidentati, intre buturi se va afla rezerva sa, Timon Wellenreuther.

Echipe probabile

AS Roma 

Football Field
Svilar
Karsdorp
Diego Llorente
Mancini
Spinazzola
Cristante
Paredes
Pellegrini
Dybala
Lukaku
Zalewski

Feyenoord

Football Field
Wellenreuther
Geertruida
Beelen
Hancko
Hartman
Stengs
Zerrouki
Wieffer
Minteh
Gimenez
Igor Paixao

Istoric confruntări directe

Sunt 6 partide directe consemnate intre cele doua formatii, AS Roma are 3 victorii, Feyenoord a castigat un singur joc, doua intalniri s-au terminat la egalitate.

AS Roma – Feyenoord ponturi pariuri

AS Roma - Feyenoord
Argument Pronostic
Roma porneste favorita in primul rand avantajului terenului, dar si al jocului foarte solid prestat de la numirea in functia de antrenor a legendei sale Daniele De Rossi.

Gazdele au 4 victorii in ultimele 6 etape, Feyenoord are la randul sau rezultate pozitive, dar numai castiga de o maniera clara in Eredivisie cum o facea stagiunea trecuta.

Cum olandezii nu sunt obisnuiti sa faca foarte bine faza defensiva, sunt obisnuiti din campionatul intern sa fie echipa care vine peste adversara, vor avea mari probleme pe Olimpico.

Capitolinii evolueaza ofensiv in fata propriului public, sunt una dintra candidatele la castigarea trofeului, Europa League ofera o miza extrem de importanta, calificarea in editia viitoare de Champions League.
Pronostic: 
AS Roma inscrie, va avea peste 3.5 suturi pe poarta & peste 3.5 cornere
Cota: 
2.20

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *