Poker online – Texas Hold’em – Cel mai popular joc

Când vine vorba de jocuri cu cărți fără urmă de îndoială, cel mai popular joc din lume este Texas Holdem cunoscut și ca pokerul cu două cărți. În rândurile de mai jos o să-ți prezint câteva reguli poker texas importante pentru Holdem dar și cum să găsești jocuri de poker online gratis.

texas holdem

Deși pentru unii poate fi considerat un joc de noroc lucrurile nu pot fi mai diferite. Bluff-ul (cacealmaua), citirea oponentului să știi când să te retragi sau să riști totul sunt doar câteva dintre multele combinații poker care te pot pune în mare avantaj la masa de joc, la poker Texas holdem.

Unde jucăm poker online?

PokerStars

Partea cea mai avantajoasă este că putem juca poker gratis online chiar la cel mai popular site în ceea ce ține de texas holdem poker și anume, Pokerstars.

Pokerstars.eu sau pokerstars.ro pune la dispoziție pentru împătimiții acestui joc bonusuri de 100% la Prima Depunere în limita a 600$. Pokerstars online are o medie de peste 15.000 de jucători online în fiecare zi, deci fără doar și poate nu o să rămâi niciodată fără jucători la o masă. Poker gratuit, mii de turnee, poker gratis… ai destule motive pentru care să joci aici.

De ce merită să joci poker online la Unibet?

Jocuri de poker se pot găsi peste tot dar nu orice site dispune de o platformă la fel de atrăgătoare ca și Unibet poker. Unibet poker este jocul de texas holdem online perfect pentru amatorii acestui joc cu cărți.

Motivele pentru care să joci aici sunt multe, dar o să ți le enumăr acum pe cele mai importante:

 • ai aplicație de poker dedicată pentru telefonul mobil
 • ai mese de Cash, turnee Sit'N Go și o mulțime de turnee
 • completezi provocările Unibet Poker și câștigi premii precum un pachet VIP la Unibet Open!
 • vei găsi întotdeauna mese disponibile la care să joci

Unibet Poker

Deși majoritatea platformelor vin cu o interfață monotonă, pokerul de la Unibet vine cu ceva aparte. Grafica, permiterea creării unui nou avatar oricând iți dorești, schimbarea fundalului, toate aceste lucruri fac ca Unibet poker să fie o platformă foarte apreciată de jucătorii aflați la început de drum.

Ar mai fi de menționat si faptul că pentru pariori, la anumite sume pariate pe bilet operatorul iți oferă tickete pentru poker online gratuit. Poți plasa un bilet la pariuri și chiar dacă acesta este sau nu câștigător te alegi cu un bilet de intrare la un turneu holdem gratis, în care poți câștiga bani reali.

În plus, din experiență îți spun că vei întâlni de multe ori jucători nu foarte experimentați în poker și vei putea să-i citești rapid și foarte ușor. Sunt o ”pâine de mâncat” în drumul către un bankroll solid!

Deschide cont AICI, ia bonusul de 300 RON și joacă poker online gratis!

Poker online la 888Poker!

888poker romania

Un alt operator de jocuri de noroc care are în ofertă jocul texas holdem online este 888Poker. Cu un bonus mai mult decât atrăgător (100% din prima depunere până la 3.000 RON!) la deschiderea unui nou cont, o platformă atractivă și adversari sub nivelul celor de pe poker stars, dacă te consideri un jucător experimentat de poker texas căruia îi place să ”culeagă” de pe începători atunci 888Poker este locul potrivit pentru tine.

La 888Sport ai bonus 1000 RON la deschiderea contului!

Încearcă Poker Texas Hold'em la Netbet!

netbet poker texas holdem

Nu putem să nu menționăm, desigur pokerul de la Netbet. Acest operator pune la dispoziție o platformă foarte prietenoasă cu niște bonusuri greu de refuzat pentru jucătorii de texas holdem:

 • comoditate prin faptul că poți descărca aplicația și pe telefon sau tabletă
 • un bonus uriaș de bun venit de până la 1.500€ pentru primul depozit pe Netbet poker
 • un bonus gratuit de €20 cash!
 • jocuri gratis în fiecare zi
 • turnee freeroll  cu sume de bani uriașe la care te poți califica fără a paria nimic
 • ”Speed poker” – știm cu toții cât de frustrant și de lungă durată poate fi o masă deschisă. Poți avea o carte slabă, să o arunci și apoi să trebuiască să aștepți minute în șir până la următoarea mână. Jucătorilor rapizi care nu doresc să aștepte între mâini le recomand acest tip de joc. Dacă arunci cartea ești relocat instant la o altă masă.
 • ”Twister poker” – un turneu de scurtă durată contra altor doi adversari ce-ți poate aduce de până la 1.000 de ori valoarea buy-inului.

Deschide acum cont la Netbet! Ai primul pariu fără risc de până la 500 RON!

Leave a Comment: